Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voljena Mary

Najveća ljubav F. Mercuryja: samo ona zna njegovu najveću tajnu

Foto: Youtube Screenshot
1/4
25.11.2017.
u 12:23

U svojoj oporuci Freddie je napisao kako Mary Austin ostavlja svoju kuću u elitnom dijelu Londona i ostavlja joj i devet milijuna funti, a od nje tražio da čuva njegovu urnu i pohrani je na određeno mjesto te da nikada nikome ne otkrije gdje je to.

Jučer je prošlo točno 26 godina otkako je preminuo Freddie Mercury, glazbenik veličanstvenog glasa i magične energije.

Preminuo je u 51. godini u svom domu  u otmjenoj četvrti u Kensingtonu, a kao uzrok smrti navedena teška upala pluća uzrokovana AIDS-om, a da ima AIDS glazbenik je otkrio četiri godine  prije smrti, a s obožavateljima je tu informaciju podijelio dan prije nego je umro.

Uz Freddieja je tada bila Mary Austin, žena u koju se zaljubio  početkom 70-ih i s kojom je pet godina bio u vezi. Ljubav im je pukla kad se Freddie zaljubio u jednog glazbenog producenta, ali s Mary je i dalje ostao u prijateljskom odnosu, a glazbenik je često ponavljao kako je upravo ona bila ljubav njegovog života. 

Pjevač je Mary ostavio svoj dom u zapadnom Londonu vrijedan 20 milijuna funti te joj je ostavio i devet milijuna funti na bankovnom računu, a od nje je zatražio  samo jednu stvar. Zamolio je Mary da urnu s njegovim pepelom pohrani na mjesto koje će samo njoj biti poznato te da nikada i nikome ne smije otkriti gdje je njegov grob. 

- Freddie je želio da njegovo posljednje počivalište bude tajno jer je znao da će obožavatelji uništiti njegov grob ako saznaju gdje je pokopan, a to nije želio. Morala sam pronaći idealnu situaciju da se iskradem iz kuće i neopaženo iznesem urnu. Uspjela sam jednog jutra i posluga srećom nije ništa posumnjala. - ispričala je  jednom Mary Austin.

Ona i dalje živi u Fredijevoj kući koju svakodnevno posjećuju njegovi obožavatelji, ostavljaju cvijeće i ispisuju poruke po ogradi i nadaju se kako će im Mary jednom otkriti gdje je pokopan Freddie...

1/7

Komentara 9

TO
Tony
12:46 25.11.2017.

Neponovljivi genije Freddie ...

M3
Miške 3
15:30 25.11.2017.

Pa bio je deklarirani homoseksualac.

MT
makan tahi
15:04 25.11.2017.

da nije bio gej?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije