Naslovnica Showbiz Zvijezde

Najveća ljubav F. Mercuryja: samo ona zna njegovu najveću tajnu

U svojoj oporuci Freddie je napisao kako Mary Austin ostavlja svoju kuću u elitnom dijelu Londona i ostavlja joj i devet milijuna funti, a od nje tražio da čuva njegovu urnu i pohrani je na određeno mjesto te da nikada nikome ne otkrije gdje je to.
25. studenoga 2017. u 12:23 9 komentara 14296 prikaza
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Jučer je prošlo točno 26 godina otkako je preminuo Freddie Mercury, glazbenik veličanstvenog glasa i magične energije.

Sarah Seifert Supertalent Sarah ne odustaje od twerkanja, pogledajte njen vrući nastup

Preminuo je u 51. godini u svom domu  u otmjenoj četvrti u Kensingtonu, a kao uzrok smrti navedena teška upala pluća uzrokovana AIDS-om, a da ima AIDS glazbenik je otkrio četiri godine  prije smrti, a s obožavateljima je tu informaciju podijelio dan prije nego je umro.

Uz Freddieja je tada bila Mary Austin, žena u koju se zaljubio  početkom 70-ih i s kojom je pet godina bio u vezi. Ljubav im je pukla kad se Freddie zaljubio u jednog glazbenog producenta, ali s Mary je i dalje ostao u prijateljskom odnosu, a glazbenik je često ponavljao kako je upravo ona bila ljubav njegovog života. 

Pjevač je Mary ostavio svoj dom u zapadnom Londonu vrijedan 20 milijuna funti te joj je ostavio i devet milijuna funti na bankovnom računu, a od nje je zatražio  samo jednu stvar. Zamolio je Mary da urnu s njegovim pepelom pohrani na mjesto koje će samo njoj biti poznato te da nikada i nikome ne smije otkriti gdje je njegov grob. 

- Freddie je želio da njegovo posljednje počivalište bude tajno jer je znao da će obožavatelji uništiti njegov grob ako saznaju gdje je pokopan, a to nije želio. Morala sam pronaći idealnu situaciju da se iskradem iz kuće i neopaženo iznesem urnu. Uspjela sam jednog jutra i posluga srećom nije ništa posumnjala. - ispričala je  jednom Mary Austin.

Ona i dalje živi u Fredijevoj kući koju svakodnevno posjećuju njegovi obožavatelji, ostavljaju cvijeće i ispisuju poruke po ogradi i nadaju se kako će im Mary jednom otkriti gdje je pokopan Freddie...

1 / 7
Jedna od najuspješnijih pjevačica današnjice jako se udebljala i ne izgleda više ovako.
Rami Malek RAMI MALEK Redatelj filma o Queenu podijelio fotografiju novog Freddieja Teška srca Simona: Duhovno me to iscrpljuje i obitelj mi pati i zato sam donijela ovu odluku Anđelka Prpić ANĐELKA PRPIĆ 'Lagala sam suprugu na početku veze, no imala sam dobar razlog'
SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti