Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda hit serije

Andrijin savjet za sretan brak: 'Što ste manje zajedno, to vam je bolje u braku'

andrija i anđelka
Foto: Screenshot
1/10
01.03.2016.
u 18:58

Anđelka Prpić, njegova partnerica iz serije, iz prve ruke može pričati o braku. Ona je naime, prije pet godina svila ljubavno gnijezdo s Dariom Prpićem s kojim ima sina Jakšu

Oni su trenutno najpoznatiji par u regiji, u njihovim pričama pronaći ćete se bilo da ste u vezi, braku, ali i solo. Oni su „Andrija i Anđelka“ i apsolutni su televizijski hit.

U posjet im je na beogradski set stigla i RTL-ova ekipa emisije „Sve u šest“ za koju su glumci Andrija i Anđelka otkrili kako izgledaju snimanja te jesu li jedno drugom već pomalo dosadili.

Između ostalog je Andrija dao i savjet za uspješan brak. - Što ste manje zajedno, to vam je bolje u braku. Dakle, radite što više! – uz smijeh je poručio Andrija.

Anđelka Prpić, njegova partnerica iz serije, iz prve ruke može pričati o braku. Ona je naime, prije pet godina svila ljubavno gnijezdo s Dariom Prpićem s kojim ima sina Jakšu. A njihov omiljeni grad za odmor? Senj!

- To mi je drugi dom, svako ljeto odlazimo tamo, odemo kod rodbine, ali i u Zagreb, Brinje, u Rijeci imamo prijatelje… - kazala je Anđelka.

>>Kakav rođendanski dar: Anđelka strastveno poljubila supruga usred noćnog kluba

>>Andrija uči muškarce da i mačo tipovi peru suđe

Komentara 8

ER
Error00
21:25 01.03.2016.

auuu supeeer

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
19:50 01.03.2016.

a kad anđelka ima mengu?....onak, žudim za tom informacijom!

ER
Error00
21:26 01.03.2016.

Tko voli dobar humor nek gleda ovo!konacno nesto super na hrvatskoj televiziji!!dosta mi je vise zapadnog sunda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije