Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni supružnici

Kakav rođendanski dar: Anđelka strastveno poljubila supruga usred noćnog kluba

anđelka
Foto: Instagram
1/9
29.02.2016.
u 16:39

Glumica je nedavno završila sa snimanjem nove sezone popularne serije u kojoj glumi s kolegom Andrijom Miloševićem pa sada svaki slobodan trenutak posvećuje svom suprugu

Zvijezda serije Andrija i Anđelka sinoć je proslavila rođendan svoga pravog supruga u jednom noćnom klubu. Anđelka Prpić nije krila sreću zbog slavlja pa je usred kluba svom suprugu Dariju darovala vrući poljubac. Trenutak u kojem supružnici izmjenjuju nježnosti ovjekovječio je jedan od uzvanika, a odlično raspoložena Anđelka cijelu noć bila je glavna zvijezda plesnog podija.

 

#srecanrodjendan #ljubavnajveca #muzizenamackapecena #birthdayphoto @zugmar

Fotografiju objavljuje Andjelka Prpic (@andjelkap)

Glumica je nedavno završila sa snimanjem nove sezone popularne serije u kojoj glumi s kolegom Andrijom Miloševićem pa sada svaki slobodan trenutak posvećuje svom suprugu. 

 

#birthdayphoto #muzizenamackapecena #iveselodrustvo

Fotografiju objavljuje Andjelka Prpic (@andjelkap)

>>Andrija uči muškarce da i mačo tipovi peru suđe

>>Andrija uživao u toplim krajevima, a Anđelka u planinama i snijegu

Komentara 22

DU
Deleted user
17:04 29.02.2016.

Tako mi svega, jednog dana uspjela bum otkriti ko je i kaj je ta Anđelka o kojoj stalno pišete. Mislim, otkrila bum ali tak da ne moram radi toga pročitati i jedan članak o njoj jer već mi je naslovaova i popratnih slika preveč odjedanput.

KR
kruti
17:18 29.02.2016.

e sad mi je puno lakše,ali TKO su oni????

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
17:06 29.02.2016.

Bmk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije