Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit u regiji

Andrija uči muškarce da i mačo tipovi peru suđe

23.01.2016., Beograd - Razgovor sa glumcima TV komedije Andrija i Andjelka. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
01.02.2016.
u 22:40

S mnogo toga u seriji "Andrija i Anđelka" publika se lako poistovjeti, pa ne čudi da su neki isječci na Youtubeu pogledani milijun puta

Popiti kavu u miru, otići u trgovinu ili se samo prošetati centrom Beograda za glumce Anđelku Prpić i Andriju Miloševića postala je nemoguća misija u zadnjih osam mjeseci otkako snimaju humorističnu seriju “Andrija i Anđelka” u kojoj igraju glavne uloge.

Vole ih sve generacije

Serija je adaptacija kanadske uspješnice “Un gars, une fille” i postala je pravi hit, a pojedini isječci na Youtubeu, poput onog u kojem Andrija na izobličenom slovenskom razgovara sa slovenskim policajcima, pogledani su više od milijun puta.

– Iznenađeni smo tolikim interesom jer serija ima brzi ritam, kratke sekvence na koje su mlađe generacije navikle gledajući strane produkcije. Francuska verzija serije traje 16 minuta, a naša pola sata i bio sam uvjeren kako će ljudima biti dosadno svaki dan toliko vremena gledati dvoje istih glumaca, jer ni sam sebe ne mogu dulje od dvije minute gledati u zrcalu. Ali ljudima se sviđa ovakav koncept – priča nam Andrija na setu serije koja se snima u Beogradu, a odnedavno se prikazuje i na RTL–u. Radnja prati suživot Andrije i Anđelke i niz komičnih situacija u koje upadaju kupujući automobil, odlazeći u seks-shop, k mehaničaru...

– Prije snimanja serije rekao sam da ću od Andrije pokušati napraviti urbanog Homera Simpsona i da ne želim da ovo ispadne socijalna priča koja ima tmurne elemente. Ljudi se masovno identificiraju s našim likovima, a serija je postala i edukativna. Iako je Andrija mačo tip, on zna oprati i suđe te usisati, pa se nadam da su neki od muškaraca gledajući ga pomislili kako muškarac može biti i takav, a ne samo lupati šakom o stol – priča Milošević. Anđelku Prpić iznenađuje što seriju sve generacije vole podjednako, što joj pokazuju i komentari djece njezinih prijateljica.

– Prijateljičin sin rekao je kako će se njegov tata oženiti s Anđelkom kad se rastane od mame i da će Anđelka biti bolja mama – prepričava Anđelka, a Andrija se nadovezuje sličnom pričom:

– Kći mojih prijatelja rekla je svojim roditeljima da su isti kao Anđelka i Andrija, samo što je njihov seks bolji. A osim toga dobivam i poruke od djevojaka da budem malo nježniji s Anđelkom kako bi njihovi dečki vidjeli da i oni moraju biti nježniji.

I djevojku zove Anđelka

Zbog intenzivnog tempa snimanja cijele dane provode zajedno, a neke scene nalik su onima iz njihova privatna života zbog čega se događa da Andrija Anđelku oslovi imenom svoje djevojke Sandre.

– Katkada se iznerviram i kažem joj Sandra, ali se dogodi i da Sandru zovem Anđelka – kroz smijeh priča glumac. Smiješnih scena ne nedostaje i iza kamere, a Anđelka kaže kako je glavni maher u tome Andrija koji svojim humorom uspijeva razbuditi cijelu ekipu. – Stalno smišlja nove fore i zbog toga pokatkad prekidamo i snimanje. Zbog mene se snimanje prekida jer redovito izgovaram teške nebuloze – priča smijući se. Što će se dogoditi u novim nastavcima kažu da bi nam rado otkrili, ali to ne znaju ni oni sami jer scenarij dobivaju točno pred snimanje. 

>>Andrija uživao u toplim krajevima, a Anđelka u planinama i snijegu

Komentara 2

MA
masterYoda
08:15 02.02.2016.

Samo regijon. Katastrofa

ČA
čarapan
09:41 02.02.2016.

Ok kad si tako pametan,raumeš li Madjarski,Nemacki,Italijanski pa cak i Slovenacki,17-18 miliona se sluzi relativno istim jezikom i sad tebi urednik mora da crta zasto objavljuje ovakve članke kad se ovaj serijal emituje i na hrvatskoj RTL televiziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije