Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočaran je

Adam otkrio da ga je Nikolina povrijedila teškim riječima: 'Osjećao sam se užasno'

brak na prvu
Foto: RTL
1/8
02.04.2020.
u 12:51

Drugi parovi su komentirali da im je žao Adama jer se on od samog početka jako trudi oko svoje nove supruge.

Nikolina Tutić i Adam Kromer sjeli su pred eksperte koji su ih spojili zajedno, kako bi uvidjeli u čemu je problem u njihovom odnosu. 

Odmah su se osvrnuli na riječi koje je Nikolina uputila Adamu na zajedničkoj večeri sa svim parovima, a ona je rekla kako ne osjeća ništa prema Adamu. 

Drugi parovi su komentirali da im je žao Adama jer se on od samog početka jako trudi oko svoje nove supruge.

"Nikolina samim tim tvojim nastupom i stavom... Ne bi se trebala tako izražavati", rekla je Nadia, a Lidija se našalila da je Nikolina gora prema Adamu nego ona prema Alenu. 

brak na prvu
1/5

"Očekivala si da se dogodi svemir ljubavi, da padneš u nesvijest?" pitala je Ingrid. 

"Ono što mi se nije svidjelo na prvu, način je na koji etiketirate. U bilo kakvom odnosu, prvo je poštovanje, a tek onda nadogradnja. Poštovanje, povjerenje. To poštovanje prvo mora ići prema sebi. Koliko poštujete sebe, toliko ćete poštovati i druge", rekao je Boris Blažinić.

Adam je priznao da je bio razočaran što nije dala priliku njihovom odnosu. "Sinoć sam se užasno osjećao", priznao je vinar. 

Podsjetimo, Nikolina je na zajedničkoj večeri rekla kako između nje i Adama neće biti ništa osim prijateljstva. Kada ju je pitao zašto se ne otvori kako bi ostvarili barem prijateljski kontakt, ona je bilo vrlo oštra.

"Ti mi nisi drag. Da sam te vani srela, ne bih ti prišla, to sam ti već rekla", rekla je direktno Nikolina. 

"Ona je ušla u ovu vezu s visokim očekivanjima, možda i nerealnim, i očekuje da je Adam aktivator njihove realizacije početka veze", zaključila je Ita Štefanek. 

Komentara 6

JA
jameszg
14:42 02.04.2020.

Dva potpuno različita svijeta ! On nije svjestan koliko je ok (fiz/ment), ona nije svjesna koliko nije ok (fiz/ment)

CR
crohumans
14:37 02.04.2020.

Adame, nije to žena za tebe. Nađi si životnu suputnicu kakvu zaslužuješ !

Avatar marlony
marlony
14:39 02.04.2020.

Bolje je biti sam nego s osobom jezive osobnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije