Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalila radnicima doma

Glumica sve dirnula objavom: 'Kad imaš nepokretnog oca koji silno želi čokoladu s lješnjacima...'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
01.04.2020.
u 08:00

Mnogi su joj u komentarima pisali kako je to divna gesta radnice doma, a Jelena je dodala kako djelatnice doma svakodnevno opskrbljuju svoje štićenike, no da je njezin otac jedini zauzvrat ponudio uslugu.

U vremenima pandemije koronavirusa mnogi nemaju prilike posjetiti svoje voljene, a jedna od njih je i glumica Jelena Perčin.

U novoj objavi na Facebooku zahvalila je Domu za starije i nemoćne ''Peščenica'' u kojemu se trenutačno nalazi njezin otac.

1/8

"Kad imaš nepokretnog oca, izoliranog u domu za nemoćne, ne smiješ ga vidjeti, ne smiješ mu ništa ni dostaviti, a on silno želi čokoladu s lješnjacima...onda postoji nevjerojatno osoblje i jedna gospođa Ružica koju sam sinoć zamolila da mu kupi čokoladu, srameći se što uopće to tražim, danas mu je dostavljena", napisala je zahvalna glumica.

Mnogi su joj u komentarima pisali kako je to divna gesta radnice doma, a Jelena je dodala kako djelatnice svakodnevno opskrbljuju svoje štićenike, no da je njezin otac jedini zauzvrat ponudio uslugu. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
08:53 01.04.2020.

...no da je njezin otac jedini zauzvrat ponudio uslugu... i što bi to trebalo značit??? ???

Avatar Warded
Warded
09:52 01.04.2020.

Već treći članak po redu o privilegijama... Usr.li ste mi dan.

SV
sveznam1
08:40 01.04.2020.

može jedno pitanje ovako znaci njen otac je vazniji od mog ili necijeg jer ja ne mogu pisati u vecernjem o svome ocu?To je diskminacija i zlouporaba medija!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije