Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJA VU

Pogledajte kako je Ronaldo ponovo naletio na Jerka Leku

Ronaldo start
Foto: Printscreen Youtube/Reuters
1/3
09.03.2015.
u 12:37

Carlos Gurpegi raskrvario je zglob Cristianu Ronaldu i podsjetio na start Jerka Leke...

Scena s Maksimira na kojoj Cristiano Ronaldo pokazuje svoju krvavu čarapu 2011. godine je obišla svijet. Real je tada protiv Dinama u Ligi prvaka slavio 1:0, no Portugalac je ostao šokiran nakon grubog starta Jerka Leke.

- Ovo je nepravedno, prava sramota. Nije mi jasno zašto je sudac tolerirao grubu igru domaćih igrača - govorio je tada Ronaldo.

Slična stvar najskupljem igraču Reala dogodila se proteklog vikenda. Kraljevski klub je izgubio na gostovanju kod Athletic Bilbaa, a Ronaldo naletio na novog "Jerka Leku".

Carlos Gurpegi je startao na napadača Reala dok je ovaj bio u šesnaestercu. Ronaldo je pao kao pokošen, no sudac nije svirao jedanaesterac. Uzalud je Portugalac pokazivao na krvavi zglob desne noge, isti onaj na koji je prije četiri godine startao Jerko Leko.

>> Španjolci otkrili Ancelottijev plan Modrićeva povratka: Kodno ime '30-60-90'!

Komentara 2

BL
Blender
13:24 09.03.2015.

Dosadno......

ZU
zulfo
15:28 09.03.2015.

Najveci folirant na svijetu.Uvijek nosi krvavu carapu da bi iznudio penal. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije