Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra na terenu

Luka Modrić potezima na treningu dokazao da je spreman za povratak!

Luka Modrić
Foto: Real Madrid
09.03.2015.
u 14:26

"Prvi korak dogodit će se sutra protiv Schalkea. Modrić će igrati 20-30 minuta protiv njemačke momčadi. Luka će utakmicu započeti na klupi, a onda ući u igru i dobiti podršku i ovacije suigrača i navijača"

Poraz Reala protiv Athletica upalio je sve alarme na Santiago Bernabeuu. Forma kraljevskog kluba sve je lošija i svi s nestrpljenjem čekaju Modrićev povratak na teren. Iako su postojale neke kombinacije da Luka zaigra protiv Athletica, Carlo Ancelotti nije želio riskirati pa ga je izostavio iz sastava. Ipak, hrvatski reprezentativac sada je spreman i sutra će upisati prvi nastup nakon ozljede u studenom prošle godine. Španjolska Marca tome je posvetila svoj članak u kojem se opisuje Ancelottijev plan vezan uz Modrićev povratka pod kodnim imenom "30-60-90".

"Prvi korak dogodit će se sutra protiv Schalkea. Modrić će igrati 20-30 minuta protiv njemačke momčadi. Luka će utakmicu započeti na klupi, a onda ući u igru i dobiti podršku i ovacije suigrača i navijača. Drugi korak biti će protiv Levantea u nedjelju kada će prvi puta zaigrati od samog početka. Pretpostavlja da će ga Ancelotti u igri držati oko 60 minuta, a to će mu biti konačni ispit pred najvažniju utakmicu sezone - El Clasico. U Realu se nadaju da će Luku imati potpuno spremnog za taj susret u kojem bi mogao odigrati i svih 90 minuta", piše Marca.

U članku se također navodi kako je Real u krizi, da u 2015. godini ima četiri poraza i dva remija te da im u igri nedostaje ravnoteža, što im Modrić može vratiti. 

Inače, drugi mediji bavili su se i statistikom koja dokazuje koliko je Realu nedostajao Modrić pa su tako došli do podatka da je aktualni europski prvak do njegove ozljede zabijao 3,16 golova po susretu, a nakon nje 2,30.

A španjolski dnevnik AS objavio je video s posljednjeg treninga na kojem se vidjelo da je Luka potpuno spreman, što je pokazao i s nekoliko sjajnih poteza!

>>Pogledajte kako su Modrić i Ronaldo igrali "svoju utakmicu" i oduševili na treningu!

Komentara 5

AA
AAlien
11:50 09.03.2015.

Zabrinuo bi se da je u pitanju plan 90-60-90

BL
Blender
13:43 09.03.2015.

Svi oni otkrivaju svaki dan sto ce raditi, a nasi novinaru pisu i pisu. kad se Modric vrati, tada ce pisati mjesec dana o njemu kako su pisali o Mandukicu kad se Modric ozlijedio. Toliko transparentne clanke nalazim u ovim novinama da ozbiljno razmisljam napustiti ovo ruglo od novina.

FU
fullmax
15:29 09.03.2015.

Kakav bre Luka patuljak. Nema od toga nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije