Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivan govor

Ibrahimović se prisjetio osobne tragedije i rasplakao mnoge

zlatan
Foto: Youtube Screenshot
11.11.2014.
u 12:00

Izgubio sam brata prošlog proljeća i to su mnogo važnije stvari od nogometa, to je stvarni život, rekao je Zlatan

Sjajni napadač Zlatan Ibrahimović izabran je osmi put zaredom za najboljeg nogometaša Švedske. Na svečanosti proglašenja održao je izrazito emotivan govor, koji je rasplakao njegovu suprugu, ali i mnoge druge.

- Ovo je nagrada za nešto što radim dobro i to je u redu, ali je nebitno. Kada smo svi ovdje, trebamo odati počast onima koji su nas napusitli. Tugujemo zajedno, nekako ova godina je takva. Izgubio sam brata prošlog proljeća i to su mnogo važnije stvari od nogometa, to je stvarni život. U znak na sve njih, slava im i neka počivaju u miru - kazao je Ibrahimović čiji je brat preminuo u 41. godini života od raka.

>>PSG u velikom francuskom derbiju pobijedio Marseille

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
18:15 11.11.2014.

legenda, kralj, najjači i najkompletniji nogometaš

DH
dalibor.hren
15:25 11.11.2014.

Žao mi je njegovog brata, ali on od ljdskosti nema niti "Lj".

GI
giglibigli
17:32 11.11.2014.

ako se dobro sijećam prije nekih dvije godine odbio se susreti s teško bolesnim djetetom iz bosne kome je bio idol a upoznati zlatana njegova velika želja na kraju je djetetova majka nakon velike borbe da ostvari djetetovu želju digla ruke kad je vidila s kime ima posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije