Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramljakov turnir

Sjajni Lovren junak Dinamove uvjerljive pobjede protiv Olympiacosa

Dinamo juniori
Foto: GNK Dinamo
1/3
06.06.2015.
u 11:32

Nakon remija 0:0 s grčkim Maccabijem dan ranije, u drugoj su utakmici skupine modri juniori upisali vrijednu pobjedu

Juniori Dinama upisali su lijepu 4:1 pobjedu protiv Olympiacosa u 2. kolu turnira ''Mladen Ramljak''!

Nakon remija 0:0 s grčkim Maccabijem dan ranije, u drugoj su utakmici skupine modri juniori upisali vrijednu pobjedu. Grčka momčad povela već u 5. minuti kada je Tsilikis natračao na odbijenu loptu i zabio za 1:0. Dinamo nije dopustio da rani pogodak protivnika unese nemir i nesigurnost u njihovu igru pa se brzo rezultat promijenio. U 7. minuti Lovren je lijepo proigrao Matića koji je pogodio vratnicu, a zatim je na odbijenu stigao Moro čiji pokušaj vratar Gavalas brani. U 14. minuti Dinamo je izjednačio nakon lijepe akcije. Moro i Brekalo lijepo su kombinirali, Brekalo je ostao sam ispred vrata Olympiacosa i sigurno zabio za 1:1. Napeta borba na terenu, razigrana grčka momčad i modri juniori koji su tražili svoju iduću priliku bili su znak da slijedi još dobrih akcija i golova.

U 18. minuti Fintić je lijepo s 20-ak metara silovitim udarcem poslao loptu u vratara Olympiacosa, da bi u 20. Brekalo prošao po desnoj strani i ubacio, ali igrač grčke momčadi uspješno blokira pokušaj. Lijepu je priliku imao i Sosa kada je u 27. iz slobodnog udarca s desne strane s 18 metara loptu poslao ipak preko gola. I Brekalo je u prvom dijelu bio u prilici za pogodak. U 30. minuti nakon dobre akcije u kaznenom prostoru stigao je do lopte na 15-ak metara i iz voleja poslao loptu malo preko gola. U 33. minuti vidjeli smo i autogol. Sosa je ubacio, a Retsos loptu poslao u vlastitu mrežu za 2:1. Do kraja prvog poluvremena kombinirali su Lovren i Brekalo, a u posljednjim je minutama priliku imao ponovno Lovren kojeg je Matić precizno proigrao, ali vratar Olympiacosa još je jednom bio na mjestu.

Drugo poluvrijeme donijelo je nove dobre akcije momčadi trenera Cvitanovića. Već u 44. minuti stigao je novi pogodak Dinama. Lovren je lijepo prošao jedan na jedan grčkog golmana i sigurno zatresao mrežu za 3:1. U 51. minuti novo povećanje vodstva i još jedan dobar potez Lovrena. Idealno je stigao na dobar centaršut Sose i od vratnice poslao loptu u mrežu za 4:1. Olympiacos je pokušao smanjiti rezultat pa je minutu kasnije Tzoumakis pokušao glavom zatresti mrežu Dinama. Ipak, rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, a dobru je priliku do kraja imao i Rašić u 72. minuti, ali je zaposleni vratar Gavalas obranio njegov dobar pokušaj.

>>Ne dolazim u Dinamo na godišnji odmor, želim igrati u Ligi prvaka

Memorijal Mladen Ramljak, Skupina A, 2. kolo

GNK Dinamo - Olympiacos 4:1 (2:1)

Dinamo: Šemper (Gujić) – Hudeček (Borevković), Kalaica (Kulenović), Soldo, Sosa – Moro (Pasariček), Slunjski (Rašić), Fintić – Lovren, Tin Matić (Božić), Brekalo (Čabraja). Trener: Mario Cvitanović.  

Strijelci: 0:1 Tsilikis (5.), 1:1 Brekalo (13.), 2:1 Retsos (33.) AG, 3:1 Lovren (44.), 4:1 Lovren (51.)

U drugoj utakmici skupine Cagliari je slavio 1:0 protiv Maccabija.

Komentara 3

DU
Deleted user
14:57 06.06.2015.

Volim te Dinamo.

DI
dinamojavolim1
15:10 06.06.2015.

bravo decki

DU
Deleted user
16:04 06.06.2015.

Samo je pitanje vremena kad ce mali Lovren u prvu ekipu...a nebi smio, morao bi k bratu van jer ajo ostane u dinamu bit ce to opet sukob interesa !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije