Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključni trenuci

Bilić je u teškoj situaciji, prijeti mu otkaz: Otkriveno što je rekao igračima da ih motivira!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.04.2017.
u 18:02

Ogled protiv Swansea je u subotu, a za ogled na Olimpijskom stadionu su upitni napadač Andy Carroll zbog ozljede gležnja i veznjak Michail Antonio zbog viroze.

Nakon petog uzastopnog poraza engleski premierligaš West Ham, za čijem kormilom sjedi Slaven Bilić, našao se u neugodnoj situaciji. Sedam kola prije kraja prvenstva 'čekičari' imaju samo pet bodova više od zone ispadanja.

Bilićevu momčad trese velika kriza. Londonski sastav je već sedam kola bez pobjede, a u zadnjih pet je upisao pet poraza uz razliku pogodaka 6-12.

Koncem veljače West Ham je bio deveti, a sada je na 15. mjestu s pet bodova više od Swansea Cityja na 18. poziciji koja vodi u niži rang natjecanja. Upravo će protiv velškog kluba Bilićeva momčad igrati u subotu.

"Menadžer je odgovoran za rezultate. Moj je posao da ovu seriju poraza preuzmem na svoja prsa i pripremim momčad za iduće kolo i ogled protiv Swansea Cityja," kazao je Bilić dodavši: "još uvijek nismo u biti ili ne biti situaciji i vjerujem kako niti nećemo."

Bilić je poručio igračima da što prije zaborave posljednji poraz od Arsenala (0-3) i okrenu se idućim susretima.

"Rekao sam dečkima da što prije zaborave ovu utakmicu i sve što se dogodilo te da gledaju prema naprijed. Od sada pa do kraja sezone svaka utakmica ima veliku važnost, a posebno iduća utakmica protiv Swansea Cityja i tu moramo dati sve od sebe," dodao je Bilić.

Ogled protiv Swansea je u subotu, a za ogled na Olimpijskom stadionu su upitni napadač Andy Carroll zbog ozljede gležnja i veznjak Michail Antonio zbog viroze.

"Moramo vjerovati u pobjedu, jedino ako vjerujem možeš do pobjede," poručio je Bilić.

Komentara 2

AS
atilla sb 1986
18:42 06.04.2017.

E jeste naporni.. Te dobija otkaz te mu uprava daje podršku, te ovo te ono.. Kao cevka nekada.. (sevka)

FR
franjo
21:05 06.04.2017.

Kog će ti vraga ta brada ? Izgledaš kao isilovac !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije