Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilićev peti poraz u nizu, u derbiju Chelsea pobijedio City

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
05.04.2017.
u 23:08

Arsenal je tek u drugom poluvremenu slomio West Ham, a strijelci su bili Mesut Özil (58), Theo Walcott (68) i Olivier Giroud (83)

U derbiju 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je pobijedio Manchester City 2:1, dok je Arsenal pobijedio West Ham 3:0 što je peti poraz u nizu momčadi koju vodi Slaven Bilić.

Chelsea je poveo u 10. minuti golom Edena Hazarda, no gosti su izjednačili u 26. minuti nakon velike pogreške Thibauta Courtoisa, a poklon je iskoristio Sergio Aguero. Deset minuta prije kraja prvog poluvremena Hazard je ponovo doveo plave do vodstva pospremivši odbijanac nakon što je promašio kazneni udarac.

U nastavku susreta domaćin je uspio obraniti vodstvo i načiniti još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka.

Arsenal je tek u drugom poluvremenu slomio West Ham, a strijelci su bili Mesut Özil (58), Theo Walcott (68) i Olivier Giroud (83). Bio je to peti uzastopni poraz West Hama, te sedmi susret u nizu bez pobjede. Zadnji trijumf čekičari su ostvarili početkom veljače na gostovanju kod Southamptona (3:1).

Tottenham je na gostovanju kod Swansea Cityja u završnici susreta okrenuo rezultat i ostvario pobjedu koja ostavlja nadu u borbu za prvo mjesto. Domaćin je poveo golom Waynea Routledgea (11), a gosti su okrenuli rezultat u posljednjim minutama, a strijelci su bili Dele Alli (88), Son Heung-Min (90+1) i Christian Eriksen (90+4).

Liverpool je još jednom razočarao odigravši kod kuće 2:2 protiv Bournemoutha. Strijelci za Liverpool bili su Philippe Coutinho (40) i Divock Origi (59), a za goste Benik Afobe (7) i Joshua King (86). Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za redse.

Ostali rezultati: Hull - Middlesbrough 4:2, Southampton - Crystal Palace 3:1.

Rezultati by SofaScore

Komentara 4

MU
muh
09:10 06.04.2017.

Spremaj kufere.

DU
Deleted user
06:24 06.04.2017.

Bogami opasno po W-Ham,djelega jos samo dva boda do ispadanja,5 poraza zaredom,nevjerovatno.

DU
Deleted user
00:57 06.04.2017.

Genijalac, ali samo zato što se nakon svega uspijeva zadržati na klupi West Hama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije