Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otklonio sumnje

Ancelotti otkrio kada će se Modrić vratiti na travnjak

Modrić, Ancelotti
UESyndication/PIXSELL
28.02.2015.
u 15:27

Razmišljamo ga vratiti za utakmicu protiv Schalkea - izjavio je trener Reala.

Raspored Real Madrida u narednih desetak dana izgleda ovako: protiv Villarreala će igrati u nedjelju zatim ga sljedećeg vikenda očekuje gostovanje kod Athletica u Bilbau, a onda 10. ožujka i uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea.

Nagađalo se kako bi se Luka Modrić, nakon stanke koja zbog ozljede traje od studenog, konačno mogao vratiti protiv Villarreala, no trener kraljevskog kluba, Carlo Ancelotti, otklonio sumnje.

- Modrić neće biti u sastavu protiv Villarreala. Prošloga je tjedna dobro trenirao s ostatkom momčadi, ali za povratak je potrebno još rada. Razmišljamo ga vratiti za utakmicu protiv Schalkea - izjavio je Ancelotti.

Modrić bi tako trebao pomoći Realu da na Santiago Bernabeuu obrani prednost (2:0) u uzvratu sa Schalkeom što, po svemu sudeći, neće biti problem.

>>Spreman je: Modrić uspješno prošao posljednje testove prije povratka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije