Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online turizam

Virtualna plovidba Venecijom

Venecija
Arhiva VL
20.02.2011.
u 10:58

Legendarni grad lansirao je novu web stranicu za "razgledavanje iz naslonjača"

Slavnim venecijanskim kanalima virtualno možete ploviti ma gdje se nalazili - dovoljno je da ste online. Na novoj web stranici http://maps.veniceconnected.it otkriva se jedinstven uvid u ljepote jednog od najpoznatijih svjetskih gradova, s pogledom “zaokruženim” na 360 stupnjeva pomoću kamere ugrađene na gondolu što plovi gradom. Internetska plovidba Venecijom nudi i mogućnost da izađete iz gondole i virtualno prošetate najužim gradskim središtem koje nije dostupno automobilima, a tu su i linkovi s obiljem turističkih zanimljivosti.

Komentara 4

DU
Deleted user
12:20 20.02.2011.

Bez veze je ta Venecija, ponekad smrdi kao da si u kanalizaciji a ljudi su posebna priča.

ON
onka
20:42 20.02.2011.

dosadno...samo sam dobio žwlju nikad ne otići tamo :))

Avatar Časna seka
Časna seka
22:40 20.02.2011.

Pa sad neće smrditi, kad je virtualno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije