Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Pojeo čak 30 000 Big Macova, a tvrdi da je savršeno zdrav

Ako nastavi s dosadašnjim tempom konzumiranja ovog popularnog sendviča, Don će svoj 40 000. pojesti 2032., kada će imati 78 godina.
09. svibnja 2018. u 11:26 1 komentara 598 prikaza
Big Mac
Foto: Thinkstock

Većina ljudi s vremena na vrijeme osjeti veliku potrebu za konzumacijom brze hrane pa si priušte jedan Big Mac, Cheesburger, Hamburger ili neki drugi popularni proizvod. Ali ne i Don Gorski, čovjek koji je pojeo svoj 30 tisućiti Big Mac u istom McDonald'su u kojem ga je 1972. godine prvi put konzumirao, prenosi Metro

Hamburger GOSTI IZNENAĐENI Biste li se usudili kušati ovakav hamburger s čupavim dodatkom...

- Ovo je velika stvar kojoj sam dugo vremena stremio, kaže Don koji ima OCD, a sam se čak pojavio i u dokumentarcu McDonald'sa Supersize Me.

Tijekom godina trudio se čuvati sve predmete na ovaj ili onaj način povezane s Big Mac-om, no u lipnju 1990. tornado je oštetio njegovu kuću i mnogo stvari se oštetilo. Ako nastavi s dosadašnjim tempom konzumiranja ovog popularnog sendviča, Don će svoj 40 tisućiti Big Mac pojesti 2032., kada će imati 78 godina. Najduže razdoblje u kojem Don nije jeo Big Mac trajalo je osam dana.

Što se tiče njegovog zdravlja, Don tvrdi da je na posljednjem medicinskom pregledu imao nizak kolesterol i savršen krvni tlak. 2006. godine čak je prešao ciljnu ravninu maratona u San Diegu noseći svoj 21 387.-i Big Mac

Hamburger Ručak s placa Početkom mjeseca oživio je nostalgični Hamby, koji je 1986. utemeljio trend McDonald's od svibnja McDonald's uvodi veliku promjenu s hamburgerima Flippy FLIPPY Restoran je za pripremu Hamburgera zaposlio - robota!

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas