Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od svibnja

McDonald's uvodi veliku promjenu s hamburgerima

McDonald's
Foto: Kate Taylor
1/4
06.03.2018.
u 19:02

Kompanija provodi testiranje takvih novih hamburgera, a rezultati su pokazali da je 90 posto ispitanika nakon degustacije izjavilo da planiraju kupiti takav hamburger.

Popularni američki lanac brze hrane McDonald's uvodi veliku promjenu kod svojih hamburgera

Kako je danas najavljeno iz kompanije, od početka svibnja će se Quarter Pounder, hamburger koji je uz Big Mac jedan od zaštitnih znakova McDonald'sa, u SAD-u pripremati sa svježim mesom umjesto, kao što je sada slučaj, sa smrznutim. Prema novom pravilu govedina će se kuhati svježa kad kupac naruči hamburger, što je novost u pripremi hrane ovog giganta brze hrane. 

McDonald's
1/4

'Počelo je prije par godina kada smo se zapitali kako ćemo stvarno napraviti iskorak u kvaliteti naših hamburgera. Odgovor je - slušati zahtjeve kupaca i početi koristiti svježu govedinu u Quarter Ponuderu, što je stavka koja nedostaje do okusa i statusa kakvog ima Big Mac', izjavio je predsjednik McDonald'sa u SAD-u Chris Kempczinski, piše Business Insider

Iz McDonald'sa najavljuju ove promjene kao one koje će dovesti do sočnijih hamburgera. Kompanija provodi testiranje takvih novih hamburgera, a rezultati su pokazali da je 90 posto ispitanika nakon degustacije izjavilo da planiraju kupiti takav hamburger. 

Pogledajte i galeriju: Ovu hranu nikad ne biste trebali jesti

McDonald's
1/11

Komentara 16

MA
Majur
19:23 06.03.2018.

A “svježe”meso će odmrznuti prije nego ga svježeg isprže:)))

Avatar Moxa
Moxa
19:15 06.03.2018.

Govedina će se "kuhati" svježa! Sva sreća što novinari imaju google prevoditelja, a dobro dođe i copy/paste.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
20:18 06.03.2018.

od kada je mcdonalds na hrvatskom tlu big mac i mccountry su se smanjili za minimalno 2cm u promjeru. prevara samo takva- umjetno napucano smece!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije