Naslovnica Lifestyle Gourmet

McDonald's uvodi veliku promjenu s hamburgerima

Kompanija provodi testiranje takvih novih hamburgera, a rezultati su pokazali da je 90 posto ispitanika nakon degustacije izjavilo da planiraju kupiti takav hamburger.
06. ožujka 2018. u 19:02 16 komentara 23934 prikaza
McDonald's
Foto: Kate Taylor
Pogledajte galeriju 1/4

Popularni američki lanac brze hrane McDonald's uvodi veliku promjenu kod svojih hamburgera

neočekivano McDonald's radi neočekivani presedan. Mijenja se najpopularniji meni!

Kako je danas najavljeno iz kompanije, od početka svibnja će se Quarter Pounder, hamburger koji je uz Big Mac jedan od zaštitnih znakova McDonald'sa, u SAD-u pripremati sa svježim mesom umjesto, kao što je sada slučaj, sa smrznutim. Prema novom pravilu govedina će se kuhati svježa kad kupac naruči hamburger, što je novost u pripremi hrane ovog giganta brze hrane. 

McDonald's
1 / 4
McDonald's

'Počelo je prije par godina kada smo se zapitali kako ćemo stvarno napraviti iskorak u kvaliteti naših hamburgera. Odgovor je - slušati zahtjeve kupaca i početi koristiti svježu govedinu u Quarter Ponuderu, što je stavka koja nedostaje do okusa i statusa kakvog ima Big Mac', izjavio je predsjednik McDonald'sa u SAD-u Chris Kempczinski, piše Business Insider

Iz McDonald'sa najavljuju ove promjene kao one koje će dovesti do sočnijih hamburgera. Kompanija provodi testiranje takvih novih hamburgera, a rezultati su pokazali da je 90 posto ispitanika nakon degustacije izjavilo da planiraju kupiti takav hamburger. 

Pogledajte i galeriju: Ovu hranu nikad ne biste trebali jesti

McDonald's
1 / 11
Ovu hranu nikad ne biste trebali jesti
mcdonalds Banalan razlog McDonalds napokon otkrio zašto svugdje ne nudi majonezu Happy meal projekt 'FUJ!' Zašto hrana iz McDonald'sa ne truli? Postoji dobar razlog... McDonalds Snimio dokumentarac Hranio se samo u McDonaldsu 90 dana i smršavio gotovo 17 kilograma
Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • Majur10:

  A “svježe”meso će odmrznuti prije nego ga svježeg isprže:)))

 • Avatar Moxa
  Moxa:

  Govedina će se "kuhati" svježa! Sva sreća što novinari imaju google prevoditelja, a dobro dođe i copy/paste.

 • Avatar Oberstleutnant
  Oberstleutnant:

  od kada je mcdonalds na hrvatskom tlu big mac i mccountry su se smanjili za minimalno 2cm u promjeru. prevara samo takva- umjetno napucano smece!!