Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

'Obožavao sam svoju kćer, ali onda sam saznao da nije moja i da je njezin biološki otac 13-godišnjak'

Privatna arhiva
31.03.2020.
u 17:00

Danu se cijeli svijet srušio u samo jednom danu kada je saznao da on nije otac djevojčice za koju je djevojka tvrdila da je.

Daniel Robbins (21) obožavao je svoju kćerkicu, imao je velike planove za nju, sebe i svoju suprugu Leah Cordice. Sve do dana kada je saznao užasnu istinu, piše The Sun. On nije otac, a Leah (20) je imala protuzakonitu aferu s 13-godišnjim dječakom. DNK test je pokazao da je tinejdžer otac. "Bio sam potpuno uništen. Prvo sam saznao da djevojčica nije moja, onda su me odvojili od nje..." Bez obzira na bol koju osjeća, Dan tvrdi kako Leah nije loša osoba i kako ne želi da ode u zatvor. 

"Boli me užasno, imao sam odličan život i sve je išlo tako dobro. Siguran posao, lijep doma, odlična veza i prekrasna kćer. Samo odjednom sve se promijenilo i otišlo od mene - moje dijete, žena, dom i posao. Što mi je ostalo?"

Foto: zvonimir ferina

Dan je upoznao Leah kada su bili na koledžu 2015. godine, a na početku 2017. je prekinuo s djevojkom koja je radila kao odgajateljica u vrtiću tijekom studija i volontirala kao dadilja. Tada 17-godišnja Leah čuvala je tinejdžera kojeg je ubrzo 'napala' jedne večeri kada je igrao Xbox u svojoj sobi. Ispričao je na sudu kako mu je skinula hlače i preklinjala za seks koji se zatim dogodio na njegovom krevetu.

Nastavila ga je maltretirati dva, tri puta mjesečno čak i nakon što je obnovila vezu s Danom. Slala je dječaku poruke pune komplimenata i govorila mu da ga voli, ali samo nekoliko tjedana nakon seksa s njim, priopćila je Danu da je trudna. Vjerujući da je on otac, inzistirao je da se vjenčaju prije nego se dijete rodi. "Nisam planirao ovako mlad postati otac i muž, ali bio sam jako siguran u ono što radim. Nisam se mogao zamisliti ni sa kim drugim. Vjerovao sam Leah, ona je vjerovala meni i bila je trudna. Mislio sam da ovo trebamo napraviti onako kako se to inače radi. Zašto ne bismo osnovali obitelj?"

Koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Pet mjeseci prije nego se dijete rodilo par se vjenčao uz nekoliko prijatelja i obitelj. "Vjenčanje smo malo požurili, ali imam lijepe uspomene od tog dana. Rođenje kćeri bilo mi je nezaboravno. Uživao sam u svakom trenutku očinstva. Sve do DNK testiranja..."

U srpnju 2018. godine Leah i Dan su uhićeni i odvedeni na DNK testiranje koje je dokazalo da on nije otac, već tinejdžer kojeg je Leah čuvala. 

Ključne riječi

Komentara 1

NA
najljepšiji
01:03 01.04.2020.

Nije loša, ali se seksala s trinaestogodišnjakom. Pa dobro, kada je dobrota podložna rastezljivosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije