Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno iskustvo

Ne može se seksati zbog bolnog i rijetkog poremećaja: 'Odnos moram prekinut jer završim u suzama'

Facebook
25.02.2020.
u 16:44

Svaki put kada bih se seksala, osjetila bih takvu bol da bih počela plakati, a poslije bih primijetila i rascjepe i posjekotine na vagini.

Jillian Currie (26) boji se da neće pronaći ljubav zbog problema s rascjepima koji joj se događaju svaki put kada se seksa. Njezini rascjepi, koji su toliko bolni da joj je teško hodati, zbunili su medicinske stručnjake.

Pogledajte kako pravilno oprati ruke kako bi se zaštitili od virusa:

Njezin poremećaj započeo je 2014. godine, ali tek sada, nakon nekoliko godina pričanja i konzultiranja sa stručnjacima, napokon je otkrila od čega boluje - vulvodinije, bolne i kronične bolesti vagine. Kada je imala dvadeset godina, primijetila je da se njezina međica, odnosno perineum, rascjepa tijekom seksa, a ona bi bila u tolikoj agoniji da bi plakala. Uz rascjepe, imala je probleme i s velikom količinom iscjetka te bi morala nositi veliki uložak i mijenjati ih nekoliko puta tijekom dana.

Foto: Facebook/RTL

Jillian je rekla: "Osjećam se kao da se tijelo žene i muškaraca drugačije tretira u medicini. Od žena se očekuje da samo trpe bolove u tišini, a i često nismo dovoljno educirane o vlastitom tijelu."Njezina bolest započela je kada je postala seksualno aktivna, ali odnose je često morala prekinuti jer je bilo previše bolno, do te mjere da bi završila u suzama. "Ostala bih s dubokom posjekotinom, na istom mjestu gdje žene dobivaju rascjepe nakon rođenja djeteta."

Nakon što joj je dijagnosticirana vulvodinija Jillian je odahnula. Sada uzima hormone, ali treba proći još neko vrijeme kako bi vidjela hoće li joj pomoći. Najviše problema ima u ljubavnom životu: "Uhvati me panika kada pričam s nekim dečkom i shvatim da smo se povezali jer znam da ću mu u nekom trenu morati reći da se ne mogu seksati." Želja joj je educirati žene o vlastitom tijelu i mogućim problemima i bolestima. "Želim pokazati koliko žena zapravo boluje od iste bolesti poput moje. Da sam ja znala za neku priču poput moje prije nekoliko godina ne bih bila toliko uplašena", rekla je za metro.co.uk.

Znaju li muškarci ženske beauty proizvode? Saznajte u videu:

Ključne riječi

Komentara 10

VB
vbk
19:41 25.02.2020.

A u auspuh ??

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
22:29 25.02.2020.

To su gljivice. Pokušati jesti češnjak i biti uporna. I ne mijenjati partnere.

PR
prajdali100
19:38 25.02.2020.

Pa nađi dečka kojem nije do seksa.Moraćeš se potruditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije