Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva pogreška

Kupio je kartu za London, a sletio je u Las Vegasu i doživio neugodno iskustvo

Avion
Foto: Pixabay
1/4
14.08.2017.
u 09:31

Nije mogao dobiti kartu za London jer mu je Eurowings zabranio daljnja putovanja s njima te se Samuel nakon cijele sage ponovno vratio u Njemačku

Britanac Samuel  Jankowsky (29) iz Basildona doživio je neugodno iskustvo nakon što je kupio zrakoplovnu kartu za London iz njemačkog Kölna. 

Prošao je tri sigurnosne provjere i ukrcao se na zrakoplov i ne sluteći što ga čeka. Začudio se da tako veliki zrakoplov leti na tako kratkoj relaciji, no sjeo je na svoje sjedalo, stavio slušalice u uši i zaspao na sat vremena. Nakon što se probudio, primijetio je da to nije njegov let, barem destinacija nije bila njegova te je putnika pokraj sebe upitao kamo lete. Nakon što je dobio odgovor da su na putu u Las Vegas, primio se za glavu, opsovao i platio 12 eura za wi-fi tijekom leta kako bi se javio svojoj 7 mjeseci trudnoj supruzi koja ga je čekala. 

Britanski mešetar medijima je rekao da je prošao tri sigurnosne provjere i nitko nije primijetio što piše na njegovoj zrakoplovnoj karti, a on vizu za Sjedinjene Države nije imao. Upravo to stvorilo mu je velike probleme nakon što je sletio u grad vječne zabave. Privremeno su ga pritvorili dok se ne riješe papiri kako bi ga prvim letom vratili. Tvrdi kako su ga optuživali da je pokušao s jeftinom zrakoplovnom kartom Eurowingsa ući ilegalno, poput kriminalca, u Las Vegas.

Kada se konačno ukrcao na let koji ga je trebao napokon odvesti kući, trudnoj supruzi i djeci, Samuela je kabinsko osoblje, kako tvrdi, tretiralo također poput kriminalca, požalio se dodajući da je zbog pogreške avioprijevoznika ostao bez gotovo 900 eura koje je morao potrošiti na smještaj i hranu do svog povratka kući. 

Nije mogao dobiti kartu za London jer mu je Eurowings zabranio daljnja putovanja s njima te se Samuel nakon cijele sage ponovno vratio u Njemačku. Prespavao je kod prijatelja i pronašao alternativan način da se vrati kući. 

Iz Eurowingsa su priopćili da su razmotrili cijeli slučaj i riješili te da se dogodila pogreška osoblja koje je provjeravalo boarding karte, ali da nije bilo sigurnosnog rizika jer su provjereni identifikacijski dokumenti putnika, piše Metro. 

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
19:56 14.08.2017.

desi se sjećat će se ovog cijeli život:)

DU
Deleted user
18:20 29.08.2017.

Priča mi djeluje nategnuto. Građanima Ujedinjenog Kraljevstva nisu potrebne vize za SAD.

NI
ninoslav
06:54 28.09.2017.

Ok, vjerojatno nije imao putovnicu koju u EU ne treba, ali za SAD treba. Građani UK s UK putovnicom ne trebaju vizu za SAD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije