Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesiguran u sebe

'Imam 31 godinu i nikada se nisam seksao, bojim se da se ženama neće svidjeti moje tijelo'

shutterstock
13.02.2022.
u 20:00

Boji se da će mu se žene smijati ili ga odbiti kada vide izgled njegovog penisa.

– Moj me penis sprječava da pronađem ljubav. Siguran sam da nešto nije u redu s njim - jako je žilav i kožica nije kako treba. Toliko sam nesiguran da sam navršio 31 godinu, a da nisam ni poljubio ženu, a kamoli imao seks – napisao je jedan muškarac za The Sun. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Smatra da je zgodan i ima dobru osobnost, a kaže i kako su žene često zainteresirane za njega. No, čim upozna nekog tko mu se sviđa i pomisli da je pozove na izlazak, pomisli na svoj penis i izgled. Boji se da će mu se žene smijati ili ga odbiti pa se pita treba li otići liječniku

– Pitajte 1000 žena i imat ćete sreće ako pronađete jednu koja misli da su penis lijepi. Ono što je važno je muškarac i što on radi s njim. Normalno je da imate vene na penisu, stoga nemojte biti samosvjesni. Što se tiče vaše nesposobnosti da povučete kožicu, možda imate nešto što se zove fimoza. To se može liječiti vježbama istezanja – odgovorila mu je Deidre.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Komentara 2

MO
montello
13:11 14.02.2022.

Nesiguran i sramezljiv

TA
Tajg
21:21 13.02.2022.

Da ti nisi možda onaj političar sa jedrenja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije