Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošao minus

Hladnoća je dobar pomoćnik u topljenju sala oko struka

debljina
Pixsell
28.01.2011.
u 16:30

Kad smo na niskim temperaturama, tijelo je prisiljeno sagorijevati nakupljene masti iz sala te ih pretvarati u toplinsku energiju kako bi održavalo prihvatljivu tjelesnu temperaturu

Želite li malu ali učinkovitu pomoć u pronalaženju idealne linije, zima je pavo vrijeme za to. Studija provedena u londonskom University Collegeu pokazala je da hladnoća pomaže da gubitku kilograma, a da su grijani prostori i tople kuće najveći neprijatelji linije, piše TuttoGratis .

Kako stoje stvari? Kad smo na niskim temperaturama, tijelo je prisiljeno sagorijevati nakupljene masti iz sala te ih pretvarati u toplinsku energiju kako bi održavalo prihvatljivu tjelesnu temperaturu. Voditeljica istraživanja Fiona Johnson objašnjava da je sjedenje u toplu domu loše za liniju i tijelo koje se pri tom ne kreće i samo taloži energiju u salo.

To ne znači da se trebate skinuti i trčati uokolo po hladnoći ili pak stajati na hladnom kako biste smršavjeli. Radije pokušajte s posla žustro pješačiti kući, prošetati s kućnim ljubimcem, očistiti snijeg s prilaza ili vježbati dobro odjeveni. Tijelo će na niskim temperaturama trošiti više energije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije