Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U ARENI

Ljubitelji glazbe, požurite se po svoje ulaznice za Mahlera

puljic
28.06.2011.
u 18:03

Na pravi način proslavit ćemo 20 godina nezavisnosti Hrvatske. Puno je tu simbolike. Poklopilo se to i s 40 godina Zagrebačke filharmonije, koja je prva, prije 20 godina, održala koncert za poginule branitelje - kaže ravnatelj Puljić.

Pripreme za europski glazbeni spektakl godine, Mahlerovu Osmu simfoniju, sa 1100 izvođača u zagrebačkoj Areni 4. srpnja, u punom su jeku, a zagrebački glazbenici svakodnevno putuju na relaciji Zagreb – Ljubljana, gdje će se, dan prije Arene, održati vatreno krštenje spektakla, na ljubljanskom Kongresnom trgu.

– Na pravi način proslavit ćemo 20 godina nezavisnosti Hrvatske, takav spektakl još nije izveden. Puno je tu simbolike. Poklopilo se to i s 40 godina Zagrebačke filharmonije, koja je prva, prije 20 godina, održala koncert za poginule hrvatske branitelje – istaknuo je ravnatelj Zagrebačke filharmonije Miljenko Puljić. Najskuplje ulaznice već su razgrabljene, a kako je početkom tjedna prodaja ulaznica znatno skočila, glazboljupcima se valja požuriti po ulaznice prije nego što planu. (žvu)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije