Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svestrani glumac

Johnny Depp vratio se glazbi, poslušajte novu pjesmu "Isolation"

Foto: Henry Nicholls/REUTERS/PIXSELL
17.04.2020.
u 12:07

Johnny Depp i Jeff Beck zajedno su snimili obradu pjesme Johna Lennona "Isolation".

Slavni glumac Johnny Depp vratio se svojoj drugoj ljubavi - glazbi. S Jeffom Beckom, jednim od najboljih svjetskih gitarista, otpjevao je obradu pjesme Johna Lennona "Isolation"

Depp je nakon godina izbjegavanja društvenih mreža napravio svoj Instagram račun na kojem je najavio izlazak nove pjesme. 

- Nikada do sada nisam osjetio potrebu da se priključim društvenim mrežama. No sada kada je ovaj nevidljivi neprijatelj već uzrokovao nemjerljive tragedije i nevjerojatnu štetu u ljudskim životima, vrijeme je da otvorimo dijalog. Mislim da moramo pomagati jedni drugima da preživimo ovo mračno vrijeme - rekao je Depp u Instagram videu i pozvao svoje pratitelje, kojih je do sada skupio gotovo 2 milijuna, da vrijeme u izolaciji iskoriste za kreativnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

Objavu dijeli Johnny Depp (@johnnydepp)

Pjesmu "Isolation" Johna Lennona Beck i Depp su obradili jer su ih duboko pogodili stihovi koji se savršeno uklapaju u ono što se događa danas, rekao je glumac kojem ovo nije prvi izlet u glazbene vode. U mladosti svirao je i pjevao u više rock bendova, a od 2015. godine nastupa s bendom Hollywood Vampires kojeg je osnovao s Aliceom Cooperom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije