Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruce Dickinson u Lisinskom

Frontmen Iron Maidena otkrio da je večerao s predsjednicom i prisjetio se obilaska Sarajeva 1994. godine

27.10.2019.
u 14:13

Glazbenik je u Zagrebu održao trosatni show "Što ovaj gumb radi?"

Proteklu je subotu na pozornici Lisinskog frontmen Iron Maidena Bruce Dickinson pred gotovo punom dvoranom probao u predstavi o svom životu objasniti „Što ovaj gumb radi“. Pjevač jednog od najdugovječnijih metal bendova u svom trosatnom storytelling nastupu imena „What does this button do?“ je govorio o životnim usponima i padovima, a publika je na kraju mogla postavljati pitanja.

– Ovdje ne služe pivo, pa sam morao donijeti vlastito – započeo je sa smijehom i otpio gutljaj „Troopera“.

– Znate, zadnji put kad sam bio u Hrvatskoj, večerao sam s predsjednicom – rekao je energični 61-godišnjak koji je uz prateći slideshow opisivao vlastitu borbu s autoritetom, slučajni pjevački uspon, a veliki aplauz uslijedio je nakon imitacije Borisa Johnsona.

– Politika je rock n' roll za ružne ljude – objasnio je, i u nastavku večeri opisao obilazak Sarajeva 1994. godine - Jedini razlog zašto smo bili hrabri je zato što smo bili preglupi za bilo što drugo - poručio je Bruce.

Komentara 2

Avatar navijač
navijač
15:42 27.10.2019.

Bolje i to nego Đorđe Balašević. Kad već ne smije Škoro.

DD
dobar.d
15:37 27.10.2019.

Frontmen ironičnog Mladena? Jel zna neko šta je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije