Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U riječkom art kinu

Filmovi koje su voljele naše bake i djedovi u riječkom art kinu

Scena iz filma Grk Zorba
arhiva VL
06.12.2011.
u 14:50

Četvrtak je dan za "Ljubav i modu". Nositelji glavnih uloga u ovom filmu su Beba Lončar, Miodrag Čkalja Petrović, Gabi Novak te Ivo Robić. Film prati grupu studenata i studentica koji organiziraju modnu reviju za tvornicu odjeće «Jugošik»

Riječko art kino Croatia pripremilo je nostalgičnu reviju starih, ali slavnih filmova i nazvalo je "Filmovi koje su voljele naše bake i djedovi". Riječka će publika u srijedu, 7. prosinca (u 20 sati) gledati Anthonyja Quina u filmu "Grk Zorba", a četvrtak je dan za "Ljubav i modu" koji igra u 18.20 sati. Nositelji glavnih uloga u ovom filmu su Beba Lončar, Miodrag Čkalja Petrović, ali i Gabi Novak te Ivo Robić. Film prati grupu studenata i studentica koji organiziraju modnu reviju za tvornicu odjeće «Jugošik», a već se tada susreću s velikom kompetitivnošću modnog svijeta. Slijedi "Jedan dan života", kod nas poznatiji pod naslovom "Mama Huanita", film glumca i redatelja Emilia Fernándeza, romantičan film bogat nezaboravnom meksičkom glazbom.

U petak u 22 sata prikazuje se film "Mirni dani na Clichiju", adaptacija istoimenog romana Henryja Millera koji je čak svojedobno proglašen pornouratkom, a danas je ipak dio filmskog kanona, a u subotu u 18 sati igra "Sreća u torbi", crno-bijela komedija Radivoja Lole Đukića, dok u 20 sati gledamo klasik iz žanra horora – "Frankensteina" Jamesa Whalea iz 1931. godine. Ciklus završavamo komedijom-vesternom "Na divlji zapad" gdje briljiraju poznata braća Marx.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije