Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi sportski direktor Karlovca

Tomislav Ivković: Ne treba mi puno novca, jer nemam poroka

Tomislav Ivković
Marko Jurinec/Pixsell
29.03.2011.
u 13:51

Tomislav Ivković jučer je i službeno predstavljen kao novi sportski direktor NK Karlovca.

S njegovim imenom špekuliralo se još prije gotovo dva mjeseca kad je postalo očito da novi predsjednik kluba Stjepan Turković i sada već bivši trener Igor Pamić neće moći zajedno.

– Održao sam kratak sastanak s igračima i pokušao im predstaviti kako vidim buduću suradnju. Znam da dolazim u respektabilni klub, ali u vrijeme koje nije jednostavno. Bit ću odgovoran za cijelu struku, vodit ću računa i o omladinskom pogonu, ali sad je najvažnije ovaj brod do kraja sezone uvesti u mirnu luku – pokušao je Ivković smiriti tenzije u klubu.

Očito je da će prvi veliki ispit za njega biti na kraju sezone kad istječe ugovori čak za 12 igrača.

– Bivši sam igrač sa 21 godinom profesionalnog staža i jedino što nikad neću učiniti je prevariti igrača. Riječ je o kvalitetnim igračima koji su se dokazali mnogo puta i svima ćemo ponuditi produljenje ugovora. Koliki će biti iznosi na njima zaista ne znam, no sigurno nećemo potpisivati ugovore, ako nećemo biti sigurni da će ih klub moći poštivati – rekao je Ivković.

Na pitanje kolika će biti njegova plaća nije htio odgovoriti. Rekao je tek:

– Nisam ovdje došao da zaradim velike novce. Zarađivat ću malo jer nemam puno poroka. Sve ću potrošiti na ženu i djecu.

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednika Turkovića da bi u prvom sastavu trebalo igrati 11 Karlovčana Ivković je rekao:

– Ma nemojte to doslovno shvatiti. Željeli bismo da omladinski pogon stvara igrače. No u sastav se neće moći samo zato što je netko iz Karlovca, nego ako su najbolji koje imamo – zaključio je Ivković.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pumbica
19:36 30.03.2011.

Karlovac bez Pamića.To je kraj za prvu ligu za Karlovac.I kakvi su to ljudi u upravi?Stalno se menjaju.Vidi se da nisu nikad bili u prvoj lizi.I ako preživit hočeju morali bi Pamića vratit.Ovako zbogom prva liga.Jer Pamić je od loši igrača napravio momćad,a oni drugi to neće moći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije