Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozači

Čak 62 posto mladih vozača misli da su iznad prosjeka

prometna
Slavko Midzor/PIXSELL
02.01.2012.
u 21:15

S druge strane, 32 posto mladih vozačica sebi pripisuje superiornost prema najnovijem IAM-ovom izvješću.

Mladi su, novopečeni vozači i već su uvjereni da su njihove vozačke vještine bolje od onih koje posjeduje prosječan vozač.

Na žalost, takvih je u muškoj populaciji čak 62 posto, pokazuje najnovije IAM-ovo (organizacija koja istražuje ponašanje vozača, op.a.) izvješće. S druge strane, 32 posto mladih vozačica sebi pripisuje superiornost.

Ovo istraživanje uklapa se u tvrdnju da su mladi, novopečeni vozači najrizičnija skupina na cesti. Vozači stari između 17 i 29 godina imaju više nego duplo veće šanse od mladih vozačica da u prometu poginu ili budu ozbiljno ozlijeđeni. Ohrabruje ipak što bi oni, da imaju novca, rado 'odradili' dodatan trening vožnje.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
23:55 03.01.2012.

superiorni u broj unesreca :)

IN
InfoMan
11:07 04.01.2012.

Opcenito hrvati imaju daleko previsoko misljenje o sebi. Auto skole su iste kao i ostalo - bitno je dobit novac. Nemojmo takodjer zaboravit policiju i pravosudje.

KO
kobidrugibio
07:17 05.01.2012.

bas... zbog svoje superiornosti i ginu ko muhe :) ali mislim da je porazavajuce sto ima previse i \"odraslih\" pacijenata koji ili misle da su sami na cesti ili imaju poremecaj licnosti pa si umisle da su marcus gronholm!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije