Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britanski mediji

'Popljuvali' Moniku: Sramoti princa, laže o godinama i željna je slave

monika jakisic
Foto: Facebook
1/11
20.03.2014.
u 11:15

Prošlog je tjedna britanski Daily Mail poslao novinara da istraži Moniku Jakišić, koja je podigla mnogo prašine svojim druženjima s princom Andrewom

Monika Jakišić sramoti princa Andrewa, željna je slave, laže o svojim godinama, a karijera u modnom dizajnu izmišljena je, zaključak je Daily Maila, koji je prošlog tjedna poslao novinara u Hrvatsku da istraži tko je "hrvatska senzacija" koja je zavela kraljičina sina te potakla glasine kako su zaručeni.

Unatoč tome što se u početku činilo da je čeka uspješna manekenska karijera, navode kako je prilično indikativno da su sva njezina pojavljivanja u javnosti vezana uz ljubovanje s uspješnim muškarcima, a laže i o svojim godinama. Iako tvrdi da je rođena 1979., zapravo je dvije godine starija te ima 36.

S princom Andrewom sastala se tri puta i svaki put završila u novinama pa je britanski dvor bio prisiljen demantirati da su ozbiljnoj vezi. Isto je prošle godine napravio inače diskretni George Clooney.

>>Zbog afere s princom Britanci šalju novinare u Osijek da istraže Moniku

Novinar Daily Maila u Hrvatskoj je razgovarao s Monikinim poznanicima i rodbinom, a među njima je i Neven Ciganović.

- Ona je sretna djevojka koja se uvijek smije. Oduvijek je išla na najbolje zabave diljem svijeta. Bilo bi lijepo da se uda za aristokrata. Bila bi to tipična priča o Pepeljugi. O takvim stvarima se snimaju filmovi, no ovo bi mogla biti realnost - rekao je Cigi.

Također su pričali s njenom ujakom Perom Mihaljevićem, koji kaže kako su se Jakišići u Englesku preselili početkom '90-ih kako bi izgradili bolji život. Tamo je Monika započela karijeru modela i glumice, a prvi put na naslovnice je dospjela kada je žiri, sastavljen od Gorana Ivaniševića i Slavice Ecclestone, 1997. godine proglasio za najljepšu Hrvaticu u Velikoj Britaniji.

Komentara 27

SL
Slavek
11:59 20.03.2014.

Kada je bolje pogledam cini mi se da je trebala biti Ragbi igracica, a ne menekenka. Iako sam musko, ali imam ljepse noge od nje.

DG
Dopisnik gl konc iz sred bosne
12:23 20.03.2014.

čitao sa u Huffington postu njenu izjavu da se od svega najradije puca u kakanj. Mislio sam da je to novinarska patka, ali vidim do joj je i Ciganović svojta, pa ima logike.Sada princ svakodnevno ide u Kakanj.

GG
Gerard Gale
14:47 20.03.2014.

"...laže o svojim godinama, a karijera u modnom dizajnu izmišljena je, zaključak je Daily Maila,..." Ali da je njihov princ spavao sa tom ženom i dalje stoji! Pa sad da li ona ima 36 ili 34 godine nema veze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije