Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnica ga traži

Dječak nakon krađe ostavio poruku i novčanicu, a razlog je rasplakao mnoge

Jake leptir
Foto: Screenshot Facebook
13.03.2017.
u 09:13

Chrissy Marie Wright iz Washingtona ostala je dirnuta kada je pročitala poruku malenog Jakea koji joj je ukrao ukras ispred kuće i ostavio pet dolara

Nakon što joj je ukrao viseći zvončić za vjetar u obliku leptira, petogodišnji dječak rasplakao je Chrissy Marie Wright iz Washingtona. I to ne zbog krađe nego zbog pisma koje je ostavio.

Dječak je, naime, nakon krađe ostavio poruku i novčanicu od pet dolara.

– Oprostite što smo vam ukrali vaš viseći zvončić za vjetar, naša mama je umrla i jako je voljela leptire pa smo ga sestra i ja uzeli i stavili na naš prozor. Žao mi je, ovo je jedini novac koji imamo pa vas molim da se ne ljutite na nas. Jake – poruka je koju je ostavio dječak.

Vlasnica zvončića ne samo da nije ljutita nego želi vratiti novac Jakeu i njegovoj sestri.

Objavila je status na Facebooku koji se velikom brzinom proširio internetom. Napisala je kako se ne ljuti na njega i neka dođe kod po svoj novac te da ima još tri takva zvončića za vjetar, pa mogu uzeti još jedan kako bi ih oboje imali.

Na Facebooku je čak otvorila stranicu "Jakeov leptir" u nadi da će pronaći dječaka. I sama je, priznaje, izgubila majku kad je imala pet godina i zna kako je to odrastati bez nje.

Foto: Screenshot Facebook

>> Dječak se ošišao poput prijatelja kako ih učiteljica ne bi mogla raspoznati i dirnuo javnost

Komentara 6

MI
miso
10:16 13.03.2017.

Uistinu dirljivo! ... Plačem.

VE
velikazmija
10:03 13.03.2017.

svakih 5 minuta traže prijavu ovo je sadizam -komentar bi bio da su ljudi iskreni kao dijeca svijet bi bio raj

AU
austrougarskigeneral
10:13 13.03.2017.

dirljiva priča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije