Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed zbog trga

'U komunizmu smo doživjeli gubitke, Bandić nas je razočarao'

Trg maršala Tita
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
28.11.2013.
u 09:28

Prije izbora tvrdio je da je za promjenu ako se postigne konsenzus, a sada će pristupiti pokretanju referenduma, poručili su prosvjednici.

Građanska inicijativa za Hrvatsku bez totalitarističke simbolike u javnim prostorima jutros je prosvjedovala ispred zgrade Gradske skupštine uoči sjednice te tražila od zastupnika da se ukine Trg maršala Tita.

Kazali su da su stranke ljevice, na čiju stranu je stao i gradonačelnik Milan Bandić, na sjednici Odbora za imenovanja 12. studenog spriječili da se preimenovanje Trga maršala Tita nađe na dnevnom redu sjednice Skupštine.

– Razočarani smo. Pripadamo obiteljima koje su u komunizmu doživjele gubitke i teška iskustva. Posebno smo razočarani pristupom Milana Bandića. O ovoj temi već dugo daje nedosljedne i neuvjerljive izjave. Prije izbora je tvrdio da je za promjenu ako se postigne konsenzus, a sada će pristupiti pokretanju referenduma – poručili su prosvjednici.

Komentara 4

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:41 28.11.2013.

Ne znam čemu se vi čudite, kao da od jučer poznajete Bandića. . Taj će učiniti sve da ostane na vlasti. Baš sve. Jedan dan će visiti na Kamenitim vratima sa najvećom svijećom na svijetu, drugi dan je s bedžomdžom krvavog zločinca na Jarunu s komunistima... sve se može. . Sad je procijenio da je većina u Zagrebu, prokomunistički raspoložena, i nema šanse da krene đonom na njihovog idola.

AS
ante_slavonac
12:47 28.11.2013.

Naši Zagrepčani več duže vrijeme nisu mjerilo moralnih kvaliteta u odnosu na ostatak Hrvatske.Upravo tako,glavni grad nam je prokomunistički orijentiran a Bandić se k...či kako su mu uzori Beč i ostale Evropske metropole.Svaka čast našim starim purgerima koji se boree za malo dostojanstva što je ostalo Zagrebu.

SE
sesto
09:48 28.11.2013.

Jeli ova slika ukradeno od Nadana Vidosevica ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije