Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

'U komunizmu smo doživjeli gubitke, Bandić nas je razočarao'

Prije izbora tvrdio je da je za promjenu ako se postigne konsenzus, a sada će pristupiti pokretanju referenduma, poručili su prosvjednici.
28. studenoga 2013. u 09:28 4 komentara 2063 prikaza
Trg maršala Tita
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Građanska inicijativa za Hrvatsku bez totalitarističke simbolike u javnim prostorima jutros je prosvjedovala ispred zgrade Gradske skupštine uoči sjednice te tražila od zastupnika da se ukine Trg maršala Tita.

Kazali su da su stranke ljevice, na čiju stranu je stao i gradonačelnik Milan Bandić, na sjednici Odbora za imenovanja 12. studenog spriječili da se preimenovanje Trga maršala Tita nađe na dnevnom redu sjednice Skupštine.

krug za trg (1) stvar je delikatna Bandić: Ako građani budu željeli, brisat će se Trg maršala Tita

– Razočarani smo. Pripadamo obiteljima koje su u komunizmu doživjele gubitke i teška iskustva. Posebno smo razočarani pristupom Milana Bandića. O ovoj temi već dugo daje nedosljedne i neuvjerljive izjave. Prije izbora je tvrdio da je za promjenu ako se postigne konsenzus, a sada će pristupiti pokretanju referenduma – poručili su prosvjednici.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar nathanael.opet
  nathanael.opet:

  Ne znam čemu se vi čudite, kao da od jučer poznajete Bandića. . Taj će učiniti sve da ostane na vlasti. Baš sve. Jedan dan će visiti na Kamenitim vratima sa najvećom svijećom na svijetu, drugi dan je s bedžom ... prikaži još!džom krvavog zločinca na Jarunu s komunistima... sve se može. . Sad je procijenio da je većina u Zagrebu, prokomunistički raspoložena, i nema šanse da krene đonom na njihovog idola.

 • ante_slavonac:

  Naši Zagrepčani več duže vrijeme nisu mjerilo moralnih kvaliteta u odnosu na ostatak Hrvatske.Upravo tako,glavni grad nam je prokomunistički orijentiran a Bandić se k...či kako su mu uzori Beč i ostale Evropske metropole.Svaka čast našim starim purgerima koji se bore ... prikaži još!e za malo dostojanstva što je ostalo Zagrebu.

 • sesto:

  Jeli ova slika ukradeno od Nadana Vidosevica ??