Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera autoceste

Žužul, Prskalo i Korpar izašli iz pritvora u Remetincu

hac (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
13.05.2011.
u 18:07

Slaven Žužul, Jurica Prskalo i Zlatko Korpar privedeni su zbog malverzacija u gradnji autoceste Rijeka – Zagreb

Slavenu Žužulu, vlasniku Skladgradnje, Zlatku Korparu, bivšem članu uprave ARZ-a, te Jurici Prskalu, bivšem šefu HAC-a, ukinut je pritvor. Istražni sudac zagrebačkoga Županijskog suda Zoran Luburić saslušao je sve svjedoke pa će se trojka u daljnjem tijeku postupka braniti sa slobode.

Tužiteljstvo tereti Prskala i Korpara da su, dogovarajući posao na dionici autoceste Rijeka – Zagreb, omogućili Žužulu plaćanje po sistemu “ključ u ruke” iako su znali da će platiti iznose veće od stvarno obavljenih radova pa je nastala šteta od 11,5 milijuna kuna. 

Komentara 8

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
19:05 13.05.2011.

Ma neka ih više ostave na miru,ako ih ne misle poslati na robiju za ekonomske zločine koje su počinili protiv građana ove države..Ta njihova prezimena su mi u međuvremenu toliko odvratna da me hvata mučnina..

KR
krenica
20:43 13.05.2011.

Žužuli \"jako\"ime imotske krajine.Samo me svrbka što je sa zaštitnikom žirafom.

NE
neverane
18:34 13.05.2011.

Oni se smiju,a mi plačemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije