Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krv zbog ljubomore

Žrtva očuha ubojice imala je 23 godine. Toliko je i on dobio robije

milan jandroković
Marko Prpić/PIXSELL
Autori: dij, mšk
11.02.2011.
u 16:27

Dok je trajala veza između optuženog i žrtve, ego mu je bio zadovoljen, a on sretan, no kada je otišla, pokazao je svoje pravo lice, lice ubojice

Zbog teškog ubojstva pastorke Tihane Jandroković (23), s kojom je bio u ljubavnoj vezi, Jeroslav Bulat (69) nepravomoćno je osuđen na zagrebačkom Županijskom sudu na 23 godine. Bulat nije pokazao ni trunke kajanja ni žaljenja zbog ubojstva pastorke, koju je hladnokrvno izbo nožem lani u srpnju u Gračanima zato što je odbila nastaviti vezu s njim.

– Što je osobu od 69 godina navelo da ubije mlado biće na pragu života? Dok je trajala veza optuženog i žrtve, koja je započela u kolovozu 2005., a okončana lani u travnju, njegov je ego bio zadovoljen, a on sretan. No kad je otišla, pokazao je svoje pravo lice.

Optuženi je bio opsesivno fokusiran na oštećenu, a njegova ljubomora, prema vještaku, očitovala se kroz posesivnost, mržnju, ljutnju i ljubomoru. Nije se pomirio s gubitkom predmeta obožavanja, nije prihvaćao da ona ima pravo odabrati s kim će živjeti – obrazložio je sudac Horvatović.

– Zadovoljan sam presudom. Nakon nje, ostala je velika praznina, ali mi živi moramo dalje – rekao je Tihanin otac Milan.

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:07 11.02.2011.

Što je to pastorka?????

TO
tomaivan
22:15 11.02.2011.

a što je radio otac kreten... gledao kako mu ovaj \"očuh \" navlači kćerku ? i nikome ništa.... to se zove zanemarivanje djeteta !!!!!!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
18:18 11.02.2011.

Manijaku bi osim za teško ubojstvo trebalo suditi i za incest i pedofiliju, u početku \"veze\" djevojka nije bila punoljetna a kao pastorka mu je povjerena na odgoj i njihov odnos je trebao biti odnos oca i kčeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije