Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja

Zlatni miš, kartica i objektiv za odlične novinarske radove

\'petrinjskiradio_anp_sis_231\'
Antun Petračić/VLM
24.11.2010.
u 15:45

Direktor Darko Komlinović postao je i prvi predsjednik Zajednice internetskih nakladnika

Rekordnih pet nagrada i priznanja dobio je Petrinjski radio na 16. danima radija i 3. danima elektroničkih medija, održanim u Rovinju, na godišnjem skupu Hrvatske udruge radija i novina (HURIN-u). Jedna od najslušanijih lokalnih radiopostaja s gradskom koncesijom u Sisačko-moslavačkoj županiji od svoga strukovnog udruženja dobitnica je priznanja za 65 godina djelovanja, isto takvo dobio je i Petrinjski list za pet godina izlaženja, a Zlatnim mišom nagrađeni su za najbolju internetsku stranicu.

Emitiraju 24 sata dnevno

Priznanja je preuzeo direktor Darko Komlinović, koji je u Rovinju izabran i za prvog predsjednika novosnovane Zajednice internetskih nakladnika, još jedne djelatnosti u sastavu HURIN-a.

– Naš program na 106,9 MHz ne prekida ni nestanak struje, jer se odmah uključuju agregati, emitiramo neprekidno 24 sata, vrlo smo slušani i rado čitani na internetu, u većinskom privatnom vlasništvu glavni izvor prihoda je promidžba, uredno podmirujemo sve obveze, a sedmero zaposlenih redovno prima plaće – govori direktor Komlinović.

Razgovor s povodom

Kristina Jakopović, glavna urednica mjesečnog Petrinjskog lista, autorica je "Razgovora s povodom", za koje je nagrađena Zlatnom karticom. – U svakom broju sugovornik je netko od Petrinjaca, a ovisno o zanimljivosti i značaju osobe, objavljuju se dvije, tri ili više stranica. Do sada je tiskano 60-ak "Razgovora s povodom" – kaže nagrađena novinarka, inače diplomirana učiteljica. Radijska urednica Marela Morić od prije četiri godine već je vlasnica Zlatne kartice za novinarsko postignuće, a sada dobitnica Zlatnog objektiva za fotoreportersku seriju naslovnica Petrinjskog lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije