Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRVI SLUČAJ

Željeznički kolodvor isplatio putniku gotovo 225 tisuća kuna jer se poskliznuo na golublji izmet

Foto: Getty Images
09.08.2019.
u 12:07

Britanska željeznica u proteklih pet godina zaprimila je 250 zahtjeva za obeštećenje zbog poskliznuća te su ukupno isplatili 950 tisuća funti.

Britanska željeznica isplatila je 28 000 funti, što je preračunato oko 225 tisuća kuna, putniku koji se "vjerojatno poskliznuo" na golublji izmet na želejzničkom kolodvoru Paddington.

U incidentu na ovom zapadnom londonskom kolodvoru žrtva je ozlijedila nogu, a kako prenosi Metro, ovo nije prvi takav slučaj. Britanska željeznica u proteklih pet godina zaprimila je 250 zahtjeva za obeštećenje zbog poskliznuća te su ukupno isplatili 950 tisuća funti.

Najveći dobitnik bio je gospodin koji se poskliznuo na kolodvoru Charing Cross na nepoznatu tekućinu te pao i ozlijedio desni kuk. Njemu je isplaćeno čak 40 tisuća funti i time se ponio titulu najveće pojedinačne isplate. 

Najmanja šteta koja je isplaćena iznosila je svega 10 funti, što je oko 100-ak kuna, i to putniku koji se poskliznuo na led ispred ulaza u kolodvor i tako si zaprljao odijelo.

- Mi smo velika kompanija koja ozbiljno postupa s našom odgovornosti. Ako smo krivi za štetu ili ozlijedu koja je prouzročena nekome, nadoknadit ćemo im to i osmisliti nove načine rada koji će spriječiti ponavljanje istih grešaka - kaže Philip Thrower, vodeći čovjek u odjelu za pritužbe i osiguranje.

"Najuspješnije" pritužbe bile su vezane uz nezgode na londonskom kolodvoru Victoria, njih čak 44 dobilo je odštetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije