Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivotvorio isprave

Zbog lažnih tablica Bosanac kažnjen s dvije i pol tisuće eura

granica
Foto: Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL
09.09.2014.
u 16:52

Provjerom prometne dokumentacije za vozilo pomoću posebnog uređaja, uočene su preinake i tragovi brisanja podataka.

Policija je s dvije i po tisuće eura kaznila 38-godišnjeg državljanina susjedne Bosne i Hercegovine, koji je u utorak oko 1.30 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlazu iz Hrvatske pokušao prijeći državnu granicu s nepripadajućim registracijskim pločicama.

Provjerom prometne dokumentacije za vozilo pomoću posebnog uređaja, uočene su preinake i tragovi brisanja podataka. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni, dok se nalazio u Njemačkoj, na vozilo u kojem je zatečen stavio pločice drugog auta koji se nalazi u BiH, a u prometnoj dokumentaciji izbrisao podatke tog vozila i upisao podatke vozila s kojim je pristupio izlaznoj graničnoj kontroli u namjeri uvoza automobila. Uz novčanu kaznu, policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti prijavu za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

>>Nijemac kraj Babine Grede projurio 220 km/h

>>Muškarac (74) fićom skrivio lančani sudar četiri automobila

Komentara 1

GL
Glas...
10:45 10.09.2014.

Jesu ovi "novinari" stvarno toliko ograničeni, ili se samo prave da su takvi?? "Dragi" Vedrane, što znači - Bosanac?! Bosanac može biti i Hrvat, sa hrvatskim državljanstvom, pa netko pomisli da je hrvatski državljanin kažnjen, može biti i prezime, pa će netko pomisliti da je netko tko se preziva Bosanac morao platiti kaznu itd.. Valjda bi trebao navesti da je u pitanju Bošnjak..ili državljanin BiH, tako da nas ne dovodiš u nedoumicu..i po pitanju informacije, i po pitanju tvoje elokvencije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije