Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Zavarivao metak misleći da je metalni šiljak pa se teško ozlijedio

Hitna
S. Kanižaj/PIXSELL, arhiva
14.04.2011.
u 08:57

Utvrđeno je da je tijekom zavarivanja došlo do zapaljenja i detonacije eksplozivnog punjenja

DOMAŠINEC – Pedesetogodišnji muškarac iz međimurskog sela Domašinca teško je ozlijeđen u svojoj garaži nakon rasprskavanja metka. Ne znajući da je riječ o pancirnom obilježavajućem zrnu granate kalibra 37 milimetara, u garaži ga je zavarivao na metalnu šipku!

- Mislio sam da je to metalni šiljak - kazao je u šoku policajcima.

Neobična nesreća dogodila se u srijedu u garaži u Ulici Braće Radića. Policijska uprava međimurska je oko 18.50 sati zaprimila je obavijest Hitne medicinske pomoći da je liječničku pomoć zatražio muškarac iz Domašinca, koji je zadobio ozljede po tijelu. Utvrđeno je da je tijekom zavarivanja došlo do zapaljenja i detonacije eksplozivnog punjenja. Metak je zbog starosti nalikovao na metalni korodirani šiljak.

Komentara 1

SU
sukibih
09:45 15.04.2011.

OK , Al nitko ne pita odakle mu granata kalibra 37 milimetara, u garaži !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije