Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila 'izumom'

Zabavna strana nošenja maski: Od svakodnevnog predmeta napravila masku s otvorom za vino

Screenshot
28.07.2020.
u 11:48

Ova maska nije funkcionalna, a Emily ju je napravila iz šale

Nošenje maske obavezno je diljem svijeta, a neki se tome prilagođavaju na kreativne načine. Tako je 36-godišnja Emily Rumbold iz Australije objavila šaljivi video na kojem je prikazala zabavnu stranu nošenja maski.

Izradila je masku od paketa dječjih vlažnih maramica, a poklopac je pozicionirala na usta kako bi ga mogla otvoriti i popiti vino. 

Ova maska, dakako, nije funkcionalna, a Emily ju je napravila iz šale i kako bi se svi opustili i nasmijali za vrijeme pandemije. 

- Samo sam se htjela malo zabaviti - rekla je. 

Njezin je video postao viralan i prikupio mnoge pozitivne komentare, a mnogima je žao što se njezin "izum" ne može koristiti kao prava maska, piše Metro

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije