Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Vozili brzom cestom pa ostali u šoku kada su vidjeli tko prelazi prometnicu

beba na cesti
Foto: Screenshot
1/2
20.03.2018.
u 09:20

Vozač automobila uočio je da se nešto kreće po prometnoj cesti, a kada se približio, imao je što vidjeti

Nevjerojatan video snimljen je u vijetnamskoj provinciji Quang Ninh, gdje je preko prometne ceste puzala beba.

Dijete je zahvaljujući prisebnosti vozača prošlo neozlijeđeno, no trenutak nepažnje mogao je biti dovoljan da se ova neobična situacija pretvori u pravu tragediju.

Naime, vozač automobila uočio je da se nešto kreće po cesti kojom je vozio te je primijetio i kako nasred ceste u desnoj traci stoji kamion. Dok se približavao kamionu, na cesti je ugledao bebu kako puže, a koju je na vrijeme prvi uočio vozač teretnog vozila.

Nakon što je dijete prepuzalo oba traka, s druge strane ceste došla je žena koja je preskočila barijeru na prometnici te uzela bebu u ruke.

Djetetu su prišla i dvojica muškaraca, no žena je bila brža. Kako se dijete stvorilo na cesti još nije poznato, no pretpostavlja se da je izišlo iz kuće koja se nalazi odmah uz prometnicu.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:23 20.03.2018.

ahahaaa, opet ova, procito u daily mailu jos prekjuce. hebo te, vecernji. nije valda da je za ovo placate. pa ja cu vam ovo radit za dzabe. I interesantno je da Ljudmila nikad ovako nesto ne prenosi.....: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5500593/Photos-frightened-teen-Auschwitz-brought-life-colour.html

GU
Gumbar136
12:03 20.03.2018.

kaj ti Karolina video ,a opče nije video jer bi trebalo pisati u tebe.

DH
dalibor.hren
21:55 20.03.2018.

Ja mislio da je kod nas beba krenula za Irsku, na vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije