Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko ju je to šišao?

Tražila da joj 'malo skrati kosu' pa se šokirala frizurom od 480 kuna

Danni Draper
Foto: Facebook
1/5
16.03.2018.
u 17:59

Ne dobiju svi u frizerskom salonu ono što traže, a ovaj slučaj iz Australije uistinu je rijetkost

Danni Draper iz australske države Queensland zaprepastila se kada je vidjela što joj je frizerka učinila s kosom nakon što je izašla iz jednog tamošnjeg popularnog frizerskog salona.

A kako i ne bi kada joj je nova frizura izgledala kao da ju je ošišalo malo dijete.

Naime, Danni je ušla u frizerski salon S+S HairBeauty u Brisbaneu i tražila da joj stave preljev na svježe obojenu plavu kosu te da joj 'malo skrate vrhove'.

No, ono što je dobila rijetko se viđa.

Nakon što ju je ošišala, Danni je tražila frizerku da je fotografira s leđa te joj je platila šišanje i bojanje 80 dolara (oko 480 kuna).

Tek nakon što je izašla iz salon, uzela je mobitel kako bi poslala fotografiju nove boje kose prijateljici, no imala je što vidjeti.

Kosa joj nije bila ravno odrezana već je po sredini imala rupu pa je Danni odmah odjurila natrag u salon i tražila povrat novca ili popravak.

Menadžerica salona odlučila joj je popraviti frizuru, međutim ispalo je još gore te ju je skratila više nego što je 26-godišnjakinja ikada željela. Kako joj nisu htjeli vratiti novac, Danni je napustila salon i otišla u drugi gdje su joj za 55 dolara 'spasili' frizuru.

Nakon što je svoje iskustvo podijelila na internetu, uvjerila se kako nije bila jedina koja je ovako prošla te da i druge žene imaju negativna iskustva s istim salonom.

Iz salona su se opravdali kako im djevojka nije 'dopustila' da joj se frizura dovrši pa je zato tako izgledalo.

– Ako nije bila završena, zašto me frizerka onda tražila da platim i pustila me iz salona? – upitala je 26-godišnja Australka.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba

Danni Draper
1/30

Komentara 11

CH
Challenger
23:22 16.03.2018.

Mislim da bi stvarno bilo vrijeme da sklonite one slike mladenaca koje upražnjavaju oralni sexs! Degutantno je do boli i već je svima dosadilo! Što želite dokazati držeći te fotografije na Vašim stranicama mjesecima???

PI
pimpekpeka
00:41 17.03.2018.

80ATS (australskih $) je 377.18kn. tek toliko da se zna i da ne pišete luposti

IL
ilijan
22:14 16.03.2018.

To je mamjerno napravljeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije