Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevezena u čakovečku bolnicu

Autom izletjela s ceste i zabila se u kuću, napuhala je 2,41 promila. Bilo je 8.30 ujutro

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
28.11.2022.
u 12:30

Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Njene ozljede naknadno će se okvalificirati.

Kako je izvijestila međimurska policija oko 8:30 sati u Zebanec Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 52-godišnja vozačica osobnog automobila.

Upravljajući VW Polom, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,41 g/kg, kolnikom ulice kroz Zebanec Selo, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste zbog čega je u zavoju automobilom izašla izvan kolnika na nogostup te potom i na travnatu površinu, gdje je prednjim bočnim dijelom vozila udarila u potporni metalni stup krova obiteljske kuće. Nakon udara došlo je do povratka automobila na kolnik te potom, i prevrtanja na krov.

Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Njene ozljede naknadno će se okvalificirati.

Kolnik ulice u Zebanec Selu od 8:55 do 10:38 sati zbog obavljanja očevida bio je zatvoren za sav promet, koji se odvijao okolnim ulicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije