Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐEN

Nesreća u Vinkovcima: Vozač (24) se oglušio na upozorenja, udario ga putnički vlak

Zagreb: Jedna osoba poginula u naletu vlaka u Trnavi
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
25.11.2022.
u 15:35

Zbog izazivanja prometne nesreće i nezaustavljanja pred prijelazom, 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog

U Vinkovcima je lakše ozlijeđen 24-godišnji vozač Audija na pružnom prijelazu gdje ga je udario putnički vlak, izvijestili su u petak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske i dodali da vozač, unatoč upozorenjima, nije zaustavio vozilo pa će biti prekršajno kažnjen sa 650 eura.

Prometna nesreća dogodila u četvrtak oko 21,35 sati na prijelazu preko željezničke pruge u vinkovačkoj Dugoj ulici jer ispred njega 24-godišnjak iz Mirkovaca nije zaustavio osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka, iako je na zaustavljanje bio upozoren zvučnim i svjetlosnim znacima.

U tom trenutku na automobil je naletio putnički vlak koji se kretao prugom Vinkovci-Županja. Vozač automobila je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, dok u vlaku nije bilo ozlijeđenih.

Zbog izazivanja prometne nesreće i nezaustavljanja pred prijelazom, 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom od 650 eura, naveli su iz policije.

>> VIDEO Stiže pogoršanje vremena: Za sutra upaljen meteoalarm, očekuje se snijeg, na Jadranu jaki udari bure

Komentara 1

VI
vidum
18:58 25.11.2022.

Mislim da bi ovakve trebalo liječiti isključivo na njihov trošak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije