Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negira optužbe

Vojislav Stanimirović zbog optužbi ide kod Bajića

\'SLAVONIJA  28.01.2008. VUKOVAR - Vojislav Stanimirovic, predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik  BRANIMIR BRADARIC\'
Branimir Bradarić/VLM/PIXSELL
18.01.2012.
u 22:59

Stanimirović je u razgovoru za HRT odbacio optužbe da je tijekom srpske agresije ponižavao vukovarske žrtve.

Predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović u razgovoru za HTV-ov Dnevnik 3 odbacio je optužbe da je tijekom srpske agresije ponižavao vukovarske žrtve.

Rekao je kako ga DORH nikada nije pozivao kako bi odgovorio na te, kako je rekao, klevete. Kaže da je u DORH odlazio sam kako bi na njih odgovorio, a to će i sutra učiniti. Istaknuo je da suosjeća sa svim žrtvama Vukovara

Podsjetimo, Ružica Erdelji, žrtva rata u Vukovaru, u potresnom je pismu opisala grozne torture koje je prošla. Optužila je i predsjednika SDSS-a da je bio među onima koji su je pljuvali nakon proživljenih zvjerstava.

- Jedan dan Stanimirović, Dokmanović, Hadžić došli su u krug vojarne, pljuvali su nas i govorili da je ovo sveto srpsko tlo. Plakale smo i šutjele, rekla je Erdelji.

Komentara 40

TH
thekurcula
23:27 18.01.2012.

A jel on stvarno srpski odbrambeni rat nazvao srpskom agresijom!? Ili to novinar VL slobodno trpa Stanimiroviću u usta šta mu padne na pamet? Mislim, ako Stanimirović moje legalno pravo da na agresiju protiv moje otadžbine, kakvu su izvele hrvatske paramilitarne grupe nazove mojom agresijom na njih onda ja neću više ua njega glasati a povlačim i ovaj glas kojim je došao tamo gde jeste. Nisam za to glasao. Svejedno, ja ne verujem da je Stanimirović to rekao. To se zove kreativno novinarstvo.

OS
osica
23:32 18.01.2012.

ni vrag da se kod Bajića može kad tko hoće - zar on ima vremena za \" čavrljanje\" Stanimiroviću čekajte - možda vas pozove

TT
tTony
06:13 19.01.2012.

neide mi u glavu da toko jedna manjina imaju toliku moc nad vecinom ili je vecina nesposobna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije