Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Uznemiravao bivšu suprugu iako joj nije smio ni prići pa završio u pritvoru

Kaznionica u Lepoglavi
Marko Jurinec/PIXSELL
28.01.2022.
u 07:56

Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Mladić (24) ispitana je na ODO Pazin jer ga se sumnjiči za neizvršavanje sudske odluke, nakon čega je protiv njega podignuta i neposredna optužnica.

Tereti ga se da je od 2. do 8. siječnja na području Umaga kršio  sigurnosnu mjeru zabrane približavanja, uznemiravanja i uhođenja bivšoj izvanbračnoj supruzi (26). U više ju je navrata zvao mobitelom  te joj putem aplikacije slao poruke. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

PH
Petarstijena-HR
09:42 28.01.2022.

Kao opomena drugima-tako mu i treba,pa neka se kiseli u zatvoru sa dilerima,narkomanima,ubojicama i prijestupnicima...Danas je žena skup alat,tko voli nek izvoli,ali neka zna ako krene po zlu nevolje,da te može koštati kao visoke hipoteke 30-40.g...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije