Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN NASILNIK

Prijetio bivšoj izvanbračnoj supruzi, a našli mu i oružje

Nasilje u obitelji
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
10.12.2021.
u 13:09

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela

Za prijetnju i nedozvoljeno držanje oružja optužen je 57-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Šibenik.

Tereti ga se da se 28. listopada 2021., u popodnevnim satima, u jednom mjestu u blizini Šibenika, prvo verbalno posvađao s bivšom izvanbračnom suprugom, nakon čega joj je prijetio da će teško ozlijediti.

Ona se zbog toga preplašila  da bi joj mogao ugroziti život. Osim toga optužen je i da je 29. listopada 2021. u obiteljskoj kući u mjestu u blizini Šibenika, neovlašteno držao jednu poluautomatsku pušku i 247 komada streljiva.

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela.  

>> VIDEO Neobična akcija sinoć u Remetincu: Vatrogasci spašavali odbjeglog zatvorenika!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije