Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pošteni lopovi

Ukrali mu automobil, a zauzvrat ostavili svoje bicikle

bicikl
30.08.2010.
u 15:43

Lopovi se nisu odvezli daleko jer je u rezervoaru bilo goriva tek za nekoliko kilometara. Napušteni automobil nađen je tri dana kasnije u obližnjem polju.

“Pošteni” lopovi ukrali su automobil u vlasništvu 47-godišnjaka iz Bijelog Brda, a zauzvrat mu ostavili svoja dva bicikla. No, nisu daleko otišli jer je u rezervoaru bilo goriva tek za nekoliko kilometara. Napušteni automobil nađen je tri dana kasnije u polju. Vlasnik je, naime, u srijedu navečer svoj Ford Escort ostavio ispred obiteljske kuće otključanog i s ključevima u kontakt-bravici. Nije ga bilo sat vremena, a krađu je primijetio kada je te večeri pošao preparkirati vozilo u dvorište. Znao je da u rezervoaru nema puno goriva pa je odmah krenuo u potragu za svojim limenim ljubimcem. Nakon što je obišao cijelo mjesto, a auto nije našao, odlučio je sve prijaviti policiji. Sutradan je policajcima ispričao što mu se dogodilo i da sumnja da vozilo nije daleko. To se ispostavilo i točnim jer je automobil pronađen tri dana kasnije u predjelu Bjelobrdski atar. Policija još traga za lopovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije