Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen i vlasnik vozila

Uhvaćen i priveden: Vozio pijan i bez dozvole, drugi auto prevrnuo na bok, izašao iz svog i pobjegao

Prometna policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.10.2022.
u 13:08

U pokušaju da im pobjegne, nakon što je pijan i bez položenog vozačkog ispita udario u drugi automobil te ga odbacio s ceste, brodsko-posavska policija uhvatila je 38-godišnjaka, a prijavit će i vlasnika automobila jer ga dao alkoholiziranoj osobi bez dozvole.

Iz policije su u ponedjeljak izvijestili kako se sve dogodilo u noći sa subote na nedjelju u mjestu Lužani kod Slavonskog Broda, kada je je 38-godišnjak vozio automobil prije stjecanja prava na upravljanje i s 1,70 alkoholnih promila, a zbog prebrze vožnje udario je u vozilo kojim je upravljala 19-godišnjakinja.

Udareni automobil je odbačen s ceste te se prevrnuo na bok, a 38-godišnjak je izašao iz svoga i pokušao pobjeći, no policajci su ga ubrzo pronašli i uhitili, a na makadamskoj cesti oko tri kilometra od nesreće pronašli su i taj automobil.

Zadržan je u policijskim prostorijama na otrježnjenju te se protiv njega podnosi optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

Također, 20-godišnjem vlasniku vozila uručen je prekršajni nalog jer je dao automobil na upravljanje alkoholiziranoj osobi bez položenog vozačkog ispita.

Video: Ovom parkiranju nema kraja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije