Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Uhićeni mladići osumnjičeni za napad na novinara Teofila Pančića

teofil pancic
VL
03.08.2010.
u 12:08

Dvojica mladića iz Beograda, stara oko 20 godina, uhićena su zbog sumnje da su u subotu 24. srpnja u Zemunu napali novinara Teofila Pančića. Danas će biti privedeni istražnom sucu.

BEOGRAD - Dvojica mladića iz Beograda stara oko 20 godina uhićena su zbog sumnje da su u subotu 24. srpnja oko 23 sata u Zemunu željeznom šipkom izudarali kolumnista beogradskog tjednika Vreme, javljaju beogradski mediji pozivajući se na direktora policije Milorada Veljovića. Obojici je određeno policijsko zadržavanje i tijekom dana bit će privedeni istražnom sucu.

Pančić je napadnut kada je ušao u gradski autobus, a za njim su utrčala dvojica mladića s kapuljačama i počela ga željeznom šipkom udarati po glavi i cijelom tijelu. Napad je trajao petnaestak sekundi, a nitko od putnika nije reagirao niti je pozvao policiju. Napadači su potom istrčali iz autobusa, a Pančić je sam pozvao i pričekao policiju. Pančić je nakon napada za Blic izjavio kako je jasno da je bio ciljana žrtva planiranog napada jer napadači nisu ništa govorili niti su ga namjeravali opljačkati.

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:56 03.08.2010.

Ajd da vidim hoće li ga i kako će ga osuditi!

OB
-obrisani-
19:43 03.08.2010.

Celi ovaj slučaj zaudara na režimsku režiju ali hajde da se ne bavim spekulacijama (a ništa drugo i ne mogu jer nikakvih dokaza nemam!) držaću se samo činjenica. na video snimku se vidi kako autobus dolazi i ljudi ulaze u njega a na kraju ulaze i dva napadača koji se u vozilu zadržavju oko 5 sekundi. Merio sam na brojčaniku. Posle toga beže iz vozila a za njima izlazi prav i zdrav Teofil gica Pančić i kasnije izjavljuje da su ga napali metalnim šipkama i da ima kontuziju mozga (u ovo poslednje ne sumnjam, sigurno ga babica ispustila na pod prilikom rođenja). I sad su uhvatili dvojicu mladića. Ovi dečaci imaju 18 i 19 godina, ali svejedno svi srpski mediji celi dan prikazuju njihove fotografije ispod kojih je puno ime i prezime. Dakle, za ove tek iz puberteta izašle momke ne važi zaštita privatnosti i davanje druge šanse koju uživa svaki serijski ubica i pedofil, pa im objavljuju samo inicijale i svakako bez fotografije. Za tih 5 sekusndi napada, bez posledica, ova dva jedva punoletna momka, izgubili su pravo na drugu šansu! Da li je vama cela ta priča normalna?

OB
-obrisani-
20:59 03.08.2010.

kurcula Hm ... kad su ubili jednog kriminalca na ulici u mojem gradu sv eje trajalo dvije sekunde! Sad ja neznam kakva je rezolucija te kamere kroz koji je snimano a ti gledao ali koliko mi je poznato(jer se profesionalno bavim informatikom) te kamere nisu najbolje rezolucije i čak su ponekad staveljne visoko pa nemožeš ni shvatiti što se dogadja a kamoli tko je upleten! Neću se petljati u režimske stvari jer ne razumjem ni u mojoj državi sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije