Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušali ga reanimirati

Tragedija u Slavoniji: Dijete (6) palo u korito od sušare za kukuruz i preminulo

Hitna pomoć Brač
Miranda Čikotić/PIXSELL
14.09.2022.
u 17:42

Nakon reanimacije dijete je preminulo

Iz OKCP-a Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su o strašnoj tragediji koja se dogodila u Ulici braće Salača kod kućnog broja 15 u mjestu Poljana nedaleko od Lipika. Naime, šestogodišnje dijete palo je u korito sušare za kukuruz i nakon reanimacije preminulo. Slijedi očevid.

- Policija je oko 16.45 sati zaprimila dojavu da je u Poljani u Ulici braće Salača dijete palo u korito sušare za kukuruz. Nažalost, nakon reanimacije dijete je preminulo. Slijedi očevid i rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja – rekla nam je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Kako neslužbeno doznajemo, reanimaciju nesretne djevojčice na mjestu događaja obavila je ekipa Hitne medicinske pomoći. Nažalost, reanimacija je bila neuspješna, curici nije bilo pomoći. Sve se navodno dogodilo u dvorištu obiteljske kuće u kojoj je živjela djevojčica. Zasad još uvijek nije poznato radi li se o nesretnom slučaju, neopreznoj igri ili nečemu trećem.

Lipik i okolica šokirani su tragičnim događajem kakav se u ovom kraju ne pamti. Slijedi očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija o uzrocima i okolnostima pogibije djevojčice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije