Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Novske

Škola se oprostila od učenika koji je poginuo u sudaru vlakova: 'Ostavio je neizbrisiv trag, bio je genijalac'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Tehnička škola Požega
1/7
12.09.2022.
u 17:04

Škola također organizira prijevoz za učenike i profesore koji žele prisustvovati Filipovom pogrebu koji će se održati u srijedu.

Tehnička škola Požega na službenoj se stranici oprostila od svog učenika Filipa Pezića koji je tragično preminuo u željezničkoj nesreći koja se dogodila prošlog petka u blizini Novske.

- Tužnog srca javljamo da je naš učenik Filip Pezić, učenik 3. e razrednog odijela tragično preminuo 9.9.2022. u 18. godini života.
Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik s kojim smo se ponosili kroz mnoga natjecanja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo - napisali su u objavi.

Škola također organizira prijevoz za učenike i profesore koji žele prisustvovati Filipovom pogrebu koji će se održati u srijedu.

Podsjetimo, u sudaru teretnog i putničkog vlaka u petak navečer stradali su kondukter, strojovođa, te maloljetni sin drugog konduktera. Istraga je još u tijeku kako bi se utvrdilo zašto je teretni vlak stajao na pruzi, te zašto putnički vlak nije na vrijeme zakočio. U teškoj nesreći ozlijeđeno je 12 ljudi, a u novogradiškoj bolnici još je šestero ljudi na liječenju. Među njima, jedan je hrvatski državljanin te peteročlana obitelj iz Irana.

VIDEO: Započelo je tegljenje vlakova kako bi se mogla sanirati pruga


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije