Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Tragedija na vjenčanju u Škotskoj: Mladoženja umro kako je mlada išla prema njemu

Uplakana mlada - ilustracija
Pixabay
02.07.2021.
u 13:53

Par koji je zajedno bio 21 godinu, imao je petero djece.

Škot Paul Wynn (57) počeo je mršavjeti bez razloga, a trenutak kad je počeo krvariti iz pupka ponukala ga je da konačno posjeti liječnika. Rečeno mu je kako ima rak gušterače koji se proširio i kako mu preostaje maksimalno šest tjedana do dva mjeseca života. 

Strašna vijest ponukala je njega i njegovu partnericu Alison da se nakon 21 godine veze vjenčaju, međutim iako su svadbu organizirali u roku osam dana od primitka dijagnoze dogodilo se ono najgore. 

Paul Wynn je preminuo u trenutku dok je njegova mlada išla prema njemu. Iako su ga pokušali spasiti, 57-godišnjaku nije bilo spasa. 

- Da smo znali da nemamo toliko puno vremena, pokušali bismo organizirati ranije svadbu - izjavila je Alison, prenosi Mirror. 

Možda jedan od najtragičnijih aspekata je u tome što je na dan svadbe Alison zaboravila cvijeće, pa je čekala nekoliko minuta joj prijateljica donese. 

- Do trenutka kad sam dobila cvijeće i krenula uz stube, sve se činilo u redu. Paul je izgledao kao da mu je malo nelagodne pa su olabavili njegov kilt kako bi se ipak osjećao ugodnije. Kako nije imao snage i bio je bez dana, dovezli su ga tamo u kolicima - ispričala je. 

No, kako je ona hodala prema njemu shvatila je brzo da nešto nije u redu. Paul je klonuo u kolicima. Kad nije reagirao na nju, a potom ni na zazivanje shvatila je kako nije dobro. Prijatelji su pokušali spasiti ga, no nije bilo spasa. 

Par je zajedno imao petero djece. 

VIDEO:Veliki uspjeh europskih aktivista: Došao kraj uzgoju životinja u kavezima

 

 

Komentara 2

IJ
istina________jako________boli
16:59 02.07.2021.

Pa kad netko kaze da ulazak u brak nije opasan po zivot.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
14:40 02.07.2021.

nije bog dao ni nakon 21 godinu veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije